Magazin
19 Oca 2011 09:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:58

EMİNA SANDAL 300 BİN DOLARLIK PİZZAYI BURCU ESMERSOY'A KAPTIRDI!

“Lale Devri” dizisiyle son aylarda adından sıkça söz ettiren Sırp asıllı şarkıcı Emina Sandal'a reklam teklifi yağıyor.

Kadrosundan ayrıldığı “Lale Devri” dizisiyle son aylarda adından sıkça söz ettiren Mustafa Sandal’ın Sırp asıllı şarkıcı eşi Emina Sandal’a reklam teklifi yağıyor.

Güzel fiziğinin yanı sıra anne kimliği ve mutlu aile hayatıyla da reklamcıların rağbet gösterdiği Sandal’a aynı dönemde klima, hamburger ve ünlü bir pizza markasının reklam kampanyası için teklif gitti. Teklifler arasından özellikle güvenirliğine inandığı pizza markasının reklamına sıcak bakan Sandal, alacağı ücret sözkonusu olduğunda ise firmayla anlaşamadı.

‘Single’a ağırlık verdi
Sandal’a pizza markası 20 saniyelik en az 3 reklam filmi, billboard ve dergi reklamlarını kapsayan bir yıllık reklam karşılığı 300 bin dolar (yaklaşık 462 bin TL) önerdi. Sandal ise bu fiyatı çok düşük buldu ve kabul etmedi.

Sandal şu günlerde Türkiye’deki ilk single çalışmasına ağırlık verdi. Pizza markası Sandal ile anlaşamayınca diğer alternatif adaylarıyla görüşmeye başladı ve geçen pazar “Yok Böyle Dans” yarışmasından elenen NTV Spor Spikeri Burcu Esmersoy ile anlaşma imzaladı.
Öte yandan Esmersoy, bir akaryakıt markasının marka elçisi oldu.