Gündem
23 Eki 2023 23:43 Son Güncelleme: 23 Eki 2023 23:46

Emekli uzman çavuş ortalığı kan gölüne çevirdi! En son intihar etti

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde emekli uzman çavuş silahıyla ailesine kurşun yağdırdı. Oğlunu ve eşini tabancayla vurarak öldüren zanlı, ardından ise aynı silahla intihar etti. Babasının silahından çıkan kurşunlarla ağır yaralanan Nurseda A.'nın ise sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Olay, Donanma Mahallesi 4'üncü Sokak'ta bulunan 3 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede meydana geldi. Emekli uzman çavuş olduğu öğrenilen Nevzat A. tartıştığı eşi Züleyha A. ile çocukları Oğulcan A. ve Nurseda A'ya tabancayla ateş etti. Zanlı ardından aynı silahla intihar girişiminde bulundu.

SESLERİ DUYAN KOMŞULARI İHBAR ETTİ

Silah seslerini duyan komşular 112 Acil Çağrı Merkezine ihbar verdi. İhbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Ekipler Oğulcan A'nın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralanan zanlı, eşi ve kızı kentteki hastanelere kaldırıldı.

Zanlı Nevzat A. ile eşi Züleyha A. burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

KIZININ DURUMU AĞIR

Olay yeri inceleme ekipleri sokakta ve dairede incelemelerde bulundu. Nurseda A'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili inceleme başlattı