Magazin
13 Oca 2023 09:09 Son Güncelleme: 13 Oca 2023 09:15

Elvis Presley'in tek çocuğu hayatını kaybetti

Daha 42 yaşındayken geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Rock'n roll efsanesi Elvis'in tek çocuğu olan Lisa Marie Presley 54 yaşında yaşamını yitirdi. Ölüm haberini duyuran Priscilla Presley, "Güzel kızım Lisa Marie'nin aramızdan ayrıldığına dair yıkıcı haberi üzüntüyle paylaşmak zorundayım" ifadelerini kullandı.

Daha 42 yaşındayken geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Rock'n roll efsanesi Elvis Presley'in tek çocuğu olan Lisa Marie Presley 54 yaşında yaşamını yitirdi. Ölüm haberini duyuran Priscilla Presley, "Güzel kızım Lisa Marie'nin aramızdan ayrıldığına dair yıkıcı haberi üzüntüyle paylaşmak zorundayım" ifadelerini kullandı.

BBC Türkçe'de yer alan habere göre Lisa Marie Presley perşembe günü erken saatlerde hastaneye kaldırıldı. ABD basınında yer alan haberlere göre kalp krizi geçiren 54 yaşındaki Presley evinde baygın halde bulunmuştu. 

"MAHREMİYET İSTİYORUZ"

Priscilla Presley kızı için, “Tanıdığım en tutkulu, güçlü ve sevgi dolu kadındı" dedi. Anne Presley, "Bu derin kayıpla başa çıkmaya çalışırken mahremiyet istiyoruz." mesajını da paylaştı.
TMZ sitesine bilgi veren aileye yakın kaynaklar, Lisa Marie’nin kalbinin bulunduğunda atmadığını aktardı. Presley en son Salı gecesi Beverley Hills'deki Altın Küre Ödülleri'ne katılmıştı.

Annesi ile birlikte geldiği gecede, Austin Butler’ın babasını canlandırdığı rolle En İyi Erkek Oyuncu ödülünü almasını izledi. Butler’ın Presley ailesine teşekkürünü gözyaşlarıyla izledi.

MICHAEL JACKSON İLE EVLENMİŞTİ

1968 yılında doğan Lisa Marie, babasının izinden giderek, müzik alanında kariyer yaptı.  Çıkardığı üç albüm arasında, 2003'te yayınladığı ilk albümü yüzbinlerce kopya satarak, olumlu eleştiriler aldı.
Yıldız isim pop efsanesi Michael Jackson, aktör Nicholas Cage ve müzisyenler Danny Keough ve Michael Lockwood ile yaptığı bir evliliklerle de konuşuldu. Üç çocuğundan oğlu Benjamin Keough 2020'de intihar etmişti. Elvis Presley 1977 yılında, 42 yaşındayken kalp krizinden öldü.
Babası öldüğünde Lisa Marie 9 yaşındaydı.