Gündem
13 Kas 2010 16:29 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:47

EKŞİSÖZLÜK YAZARI KÖPRÜDE İNTİHAR ŞOV YAPTI TRAFİK KİLİTLENDİ!

eksisozluk adlı internet sitesinde bugün intihar edeceğini duyuran meth adlı yazar, köprüde intihar girişiminde bulundu

Ekşi sözlük yazarı olduğu iddia edilen bir kişi Boğaziçi Köprüsü'nün Ortaköy ayağında intihar girişiminde bulundu.İntihar girişiminde bulunan kişinin üyesi olduğu ekşisözlük sitesine bir mektup yazarak bu eylemini duyurduğu iddia edildi.

Sitede 'Meth' nickiyle yazı yazan kişi mektubunda ailesine mesajlar verdi.

İŞTE O MEKTUP

Yaklaşık 1 ay süren tedavi sürecimde her biriniz bıkmadan usanmadan benimle ilgilendiniz. Elektro şok tedavisi neticesinde birçoğunuzun adını, işini unuttum, affeyleyin.

Köprüye sağ salim gidip korkuluklara vardığım an sevincim doruk noktasına ulaşacak. Biliyorum ki suya çakıldığım an büyük acı çekeceğim. Ancak senelerdir çektiğim acının yanında bu hiç kalacak. işte bunu bir türlü ifade edemedim size. her an, tarif edilemez bir acı ile yaşamaya çalışıyordum yıllardır. Artık bu acıya bir çırpıda son vermek gerekiyordu, beni affedin.

Babacığım, tek oğlunu, biricik oğlunu kaybettiğini öğrendiğin an dünyan başına yıkılacak. Bir babanın yapacağı her türden fedakarlığı yaparak beni yeterince memnun ettin. Seninle gurur duyuyorum. Ne olur beni unutmaya çalış. üzerine düşen görevi fazlasıyla yerine getirdin. Kendini bu durumdan sorumlu tutma lütfen.

Annem, dünyanın en tatlı, en saf, en temiz insanı. Seni çok kırdım, hep ağlattım. Ne olur arkamdan bir çılgınlık yapayım deme. inancına göre senin inandığın tanrı sana dayanacak gücü verecek.

Biricik kardeşim, abin seninle hep gurur duydu. Umarım üniversiteni bitirip yargıç olursun. Ben olamadım, bari sen ol.

Arkadaşlarım, her biriniz kendi kanınızdan olmayan bu zavallıyla bıkmadan uğraştınız. Her birinize teşekkür ediyorum. Çabalarınızın boşa gittiği fikrini aklınızdan silin, bu zaten olacaktı.

Bir hukukçu olarak bu şekilde bir suç işlediğimin farkındayım. Ancak tedavilere cevap veremedim. dolayısı ile haksız fiil sorumluluğumun söz konusu olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.

ETİKETLER
#ekşisözlük