Televizyon
18 Mayıs 2020 12:59 Son Güncelleme: 18 Mayıs 2020 13:00

Ekranlarda yeni bir yemek yarışması!

TV+ ve Da Vinci TV iş birliğiyle gerçekleştirilen Genç Şef Matilda Ramsay yemek yarışması, karantina günlerinde aile ve çocuklar için 'lezzetli' bir altenatif olma amacıyla ekrana gelecek.

TV+ ve Da Vinci TV iş birliğiyle gerçekleştirilen Genç Şef Matilda Ramsay yemek yarışmasında aileler, mutfakta birlikte yaptıkları yemeklerle hazırladıkları sofralarını paylaşarak yarışacaklar.

Turkcell’in televizyon platformu TV+ ve en popüler kanalları arasında yer alan Da Vinci TV, yeni bir yarışma hazırladı. 18 Mayıs’ta başlayacak yemek yarışmasına katılım, Ramazan Bayramı sonuna kadar devam edecek. Çocuklar, bu yarışma ile yemek yapmanın inceliklerini Da Vinci TV’de yayınlanan Genç Şef Matilda Ramsay programı ile keşfedecekler.

Yemek yarışmasına, 18-31 Mayıs tarihleri arasında @tvplus ve @davinciturkiye Instagram resmi hesapları üzerinden “ailece kurduğunuz lezzetli sofralarınızı” paylaşarak ve yarışma postundaki adımları takip ederek katılmak münkün. Ne yemek yapacağını bilemeyenler için ise, dünyaca ünlü şef Gordon Ramsay’nin kızı Genç Şef Matilda Ramsay, TV+ 98. kanaldan yayınlanan Da Vinci TV’de mayıs ayı boyunca her hafta sonu 10.00’da lezzetli tarifler paylaşacak.

TV+ ve Da Vinci TV ekiplerinden oluşan jürinin seçeceği 25 kişi, 1 yetişkin ve 1 çocuk setinden oluşan havalı bir aşçı önlüğü ve şapkası kazanacak. Kazanan kişiler, tvplus.com.tr web sitesi ve sosyal medya hesaplarından 3 Haziran’da açıklanacak.