Televizyon
13 Eyl 2013 09:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:38

EKRANLAR BU GECE İKİ YENİ DİZİ İLE TANIŞACAK!

Bu akşam 2 yeni dizi ilk kez ekrana gelecek. Ayrıca bir dizi de yeni sezona başlangıç yapacak.

Kanal D dizisi ’Kayıp’ ve Star TV dizisi ’Medcezir’ ilk kez izleyiciyle buluşacak. atv dizisi ’Tatar Ramazan’sa yeni sezon başlangıcını 4 yeni transferiyle yapacak. İşte o dizilerden detaylar:

’Kayıp’

Kanal D’nin başrollerini Mete Horozoğlu, Aslı Enver, İlker Kaleli, Kaan Taşaner ve Dolunay Soysert’in paylaştıkları, yeni dizilerinden ’Kayıp’, 13 Eylül Cuma günü saat 20.00’de ilk bölümü ile ekranda olacak.

Yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, yönetmenliğini ’Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinin de yönetmenliğini yapan Zeynep Günay Tan’ın yaptığı ’Kayıp’ta hikaye, çok varlıklı Şarman Ailesi’nin başına gelen bir felaketin ardından, tüm ailede taşların yerinden oynaması etrafında gelişiyor.

’Medcezir’

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Şebnem Dönmez, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Murat Aygen ve Can Gürzap’ın rol aldığı Ay Yapım imzalı ’Medcezir’ ilk  bölümüyle 13 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de ekrana gelecek.

Senaryosunu reyting rekorları kıran dizilerin yaratıcıları Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun kaleme aldığı ’Medcezir’in yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor.

’Tatar Ramazan’, yeni sezona başlıyor

Yapımını TMC’nin, yapımcılığı Erol Avcı’nın, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın yaptığı “adaleti arayan adam” Tatar Ramazan, ikinci sezonuyla da ekranlara geliyor. Bu sezon Tatar Ramazan, yeni karakterleriyle de dikkat çekecek. “Ben bu hayatta kendime değişmez bir yol seçtim. Bu dünyanın hesabı ahrete kalmaz” diyen Ramazan’ın adalet arayışı bu sezon da izleyicileri ekrana bağlamayı hedefliyor.