Polemik & Kulis
02 Mar 2024 12:16 Son Güncelleme: 02 Mar 2024 12:18

Ekol TV’nin Haber Koordinatörü belli oldu! Deneyimli haberci göreve başladı…

Nisan ayı itibariyle yayın hayatına başlaması planlanan Ekol TV'de Haber Koordinatörü koltuğuna oturacak isim belli oldu.

Son günlerde yaptığı transferlerle adından söz ettiren Ekol TV önemli bir ismi daha kadrosuna kattı. MedyaRadar’ın özel haberine göre Ağustos 2023 tarihinde Show TV Haber Müdürlüğü görevinden istifa eden Cem Tekel, Ekol TV’de Haber Koordinatörü olarak göreve başladı.

CEM TEKEL KİMDİR?

1974 yılında İstanbul’da doğan Cem Tekel, 1993 yılında Anadolu Ajansı’nda stajyer olarak mesleğe adımını attı. Ardından sırasıyla İnter Star, Show TV, Kanal 6, Show TV, Star TV ve son olarak 15 yıl boyunca Kanal D Haber merkezinde çalıştı.

Muhabir olarak Ortadoğu, Kafkaslar, Kuzey Irak ve özellikle Suriye'nin dört bir yanından yaptığı çarpıcı haberlerle ün kazandı. Afrin Operasyonunu cephe hattında takip etti. Afrin şehir merkezine Türk askeriyle birlikte giren birkaç haberciden biriydi. Rusya-Ukrayna savaşında Kiev’deki gelişmeleri de ekrandan paylaştı.

2018 yılında Kanal D’deki görevinden ayrıldıktan sonra Show Haber ile anlaştı. Son olarak kapanan Olay TV’de çalışan Cem Tekel, 2021'de Show TV’ye geri dönüş yapmış, haber müdürü olarak görev yaptığı Show Haber’den Ağustos ayında ayrılmıştı. Şimdi ise kariyerine Ekol TV'de Haber Koordinatörü olarak devam edecek.