Medya
03 Nis 2014 11:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:03

Ege Üniversitesi Medya Ödülleri sahiplerini buldu!

Ege Üniversitesi, yılın en iyi sanatçı, televizyoncu ve gazetecilerini seçti.

Bu yıl 3’ncüsü düzenlenen Ege Üniversitesi Medya Ödülleri’nde 18 kategoride ödül dağıtıldı. Ödül almaya hak kazanan isimler, 121 bin 265 kişinin oyuyla belirlendi.

Değerlendirilen oylar sonucunda Kanal D'nin gençlik dizisi Güneşi Beklerken 'En İyi Dizi' seçilirken başrol oyuncuları Kerem Bürsin 'En İyi Erkek Oyuncu', Hande Doğandemir de 'En İyi Kadın Oyuncu' dalında ödül aldı.

Gecede; Boz 'En İyi Erkek Sanatçı', Demet Akalın En 'İyi Kadın Sanatçı', Emir’in seslendirdiği Tutuşmayan Kalmasın 'En İyi Şarkı', Erdem Kınay- Proje 2 ile En İyi Albüm, İrem Derici Düşler Ülkesinin Gelgit Akıllısı ile 'En İyi Single', Mabel Matiz, 'En İyi Çıkış Yapan Sanatçı' olarak seçildi.

Ayrıca; Fatih Portakal, 'En İyi Haber Spikeri', Aykırı Sorular (CNN Türk) 'En İyi Tartışma Programı', Beyaz Show (Kanal D) 'En İyi Talk Show Programı' Magazin D (Kanal D 'En İyi Magazin Programı' Matrax (Show Radyo) 'En İyi Radyo Programı', Anlatacaklarım Var (Tv8) 'En İyi Kültür Sanat Programı' Stadyum - (TRT1) 'En İyi Spor Programı', Ben Bilmem Eşim Bilir 'En İyi Yarışma Programı', müzik grubu Model ise 'En İyi Grup' ödülünü aldı.

Ünlü tiyatrocu Haldun Dormen ile TRT’de uzun yıllar yapımcılık görevinde bulunan Tülay İlter’e 'yaşam boyu onur ödülü' verildi. Ödül töreninde, 'Yetenek Sizsiniz' adlı yarışma programının finalistlerinden Moonstar Dans Topluluğu da bir gösteri sergiledi. Salonun arka bölümünde yer alan onlarca dansçı da performansa katıldı.

Törene ünlü isimlerin yanı sıra üniversite öğrencileri, öğretim üyeleri ve davetliler katıldı.