Gündem
17 Eyl 2015 12:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:53

EGD'den Medyaradar'a anlamlı ödül!

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD), VII. Küresel Isınma Kurultayı'nda Medyaradar'a ödül verdi.

Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) VII. Küresel Isınma Kurultayı 16 Eylül 2015 Çarşamba günü İstanbul Sanayi Odası (İSO) Odakule Meclis Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Toplantıya, EGD Yönetim Kurulu Başkanı Celal Toprak, Şekerbak Genel Müdürü Halit H. Yıldız, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Yönetim Kurulu Başkanı Başaran Ulusoy ve İstanbul Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Ata Ceylan da iştirak etti.

EGD'nin düzenlediği toplantıda, yıl genelinde yaptıkları çevre haberleriyle dikkat çeken gazeteciler ödüllendirildi.

Programda, medya dünyasının öncü sitesi Medyaradar.com da ödüle layık görüldü. İş dünyasının buluştuğu anlamlı toplantıda Medyaradar.com'un ödülünü Biamedia Ajans Başkanı Elçin Erkoç aldı. Erkoç, plaketini İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Öğretim Üyesi Doğanay Tolunay'ın elinden aldı.

2004 yılından bu yana reklam sektöründe hizmet veren ve Medyaradar.com ile Emlakeki.com'u da bünyesinde barındıran Biamedia, 11 yıldır sektörün önde gelen, alanının lider firmalarından biri olma özelliğini koruyor.

Biamedya, başarılı çalışmalarının ve sunduğu tanıtım fırsatlarının yanı sıra farklı açılardan iş dünyasına verdiği desteklerle de tanınıyor.