Gündem
02 Mar 2012 11:14 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:23

EFSANE İKİLİ KADİR İNANIR'IN İYİLEŞMESİNİN ARDINDAN SETLERE DÖNÜYOR!

Birlikte rol aldıkları her projeleriyle milyonların gönlünde taht kuran Türkan Şoray ile Kadir İnanır efsanesi dönüyor.

Çekimleri filmlerle Türk insanına aşkı anlatan, birlikte rol aldıkları her projeleriyle milyonların gönlünde taht kuran Türkan Şoray ile Kadir İnanır efsanesi dönüyor. Dün geçirdiği bir operasyonla akciğerindeki kitle alınan İnanır, iyileşir iyileşmez soluğu sette alacak.

Kadir İnanır'ın rol arkadaşı ise Sultan olacak. Konusu tamamen 'aşk' üzerine kurulu olacak filmi; Abdullah Oğuz yönetecek. Kadir İnanır'la uzun zamandan beri çalışmak isteyen Oğuz'un; usta sanatçının hastalığının ortaya çıkmasıyla projesine hız verdiği söyleniyor.

10 YILLIK HASRET
Filmleriyle Yeşilçam'a damga vuran Sultan ile Kadir İnanır, son olarak 2002 yılında aynı projede yer aldı. İkilinin çektiği son film "Gönderilmemiş Mektuplar"; her projeleri gibi yine izlenme rekorları kırdı.

KANSERE ERKEN TEŞHİS
Dün akciğerindeki 2 santimlik kitle alınan İnanır'ın doktoru Prof. Dr. Kamil Kaynak, şunları söyledi: "3 saatlik operasyonun ardından yoğun bakıma alındı. 5 gün sonra taburcu olacak. Tümörün iyi ya da kötü huylu olduğunu anlamak için patoloji raporunu bekleyeceğiz. Kadir Bey için; 'Kanser olma ihtimali fazla ama erken teşhis edildi' diyebiliriz."