Gündem
14 Haz 2023 08:52 Son Güncelleme: 14 Haz 2023 12:48

Eda Ece’den tepki çeken ödül konuşması! ‘Sandıktan onu anladık ama neyse…’

Fox TV'nin fenomen dizisi Yasak Elma'nın 'Yıldız'ı Eda Ece katıldığı ödül gecesinde, seçimde deprem bölgesindeki sandıklardan çıkan oy oranına ilişkin sözleri ile tepki çekti.

Dün akşam gerçekleşen ELLE Style Awards ödül töreninde Yılın Elle Kızı ödülünü alan oyuncu Eda Ece deprem bölgesinde yaşayan vatandaşların oy tercihleri üzerinden bir göndermede bulundu.

Ece, "Deprem bölgesinde yaptığımız her şeyi onlar başkaları yapıyor sandı, sandıktan onu anladık ama neyse…" ifadelerini kullandı.

Eda Ece'nin konuşmasının o kesiti sosyal medyada paylaşıldı. Bazı sosyal medya kullanıcıları Ece'nin deprem bölgesi hakkında yaptığı konuşmasına tepki gösterdi.

İşte o konuşma…

SOSYAL MEDYADAN BÜYÜK TEPKİ...

Bu sözler üzerine sosyal medyada Eda Ece'ye tepki yağdı. Kimi sosyal medya kullanıcıları "Ne yardım yapmış acaba açıklasa da öğrensek" derken, bazı sosyal medya kullanıcıları da "Seçim de bitti Eda neyin peşindesin?" diye sordu. Bazı kullanıcılar ise "Ödü törenlerinde siyasi şov yapmak moda oldu" diye tepki gösterdi.

O SÖZLERİNİ AÇIKLADIĞI İLK PAYLAŞIMI HEMEN SİLDİ

Sözlerinin tepki alması üzerine evine dönerken araçta bir paylaşım yapan Eda Ece şunları söyledi:

"Ablam söyledi öyle haberim oldu. Ben Şubat kapağı kızıydım ve maalesef felaketlerin olduğu eve denk geldi. O yüzden de ödül alma konuşmamda bir duyarlılık vardı. Biz 3 gün boyunca yalnız kalmış insanların acısını çektik, iş durdurduk ve elimizden gelen her şeyi yaptık. Orada zaten çok travmalı şeyler yaşadık. Bunu ayrı tutuyorum. Ben bir ödül konuşmasında niye depremin kelimesini geçireyim? Geçiriyorum çünkü Şubat ayı Elle kızıyım ben ve onunla ödül alıyorum yani. Buradan alaka çıktı yoksa ne alakası var yani yaptığım iyiliği de söylemem hiçbir şey söylemem. Esprimi de yaparım, fikrimi de söylerim, tamam?"

EVDE YENİ AÇIKLAMALAR ÇEKTİ

Bu paylaşımını silen Eda Ece, yeni bir paylaşım serisi ile o sözlerine açıklık getirdi. Şubat ayı kızı olduğunu tekrarlayan Eda Ece 'linççi tayfa sandık şakama bozulmuş' ifadesini kullandı.