Televizyon
10 Eki 2012 09:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:14

ECE ÜNER MUHARREM İNCE'Yİ NASIL TERS KÖŞEYE YATIRDI?

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Habertürk TV ekranlarında oldukça zor anlar yaşadı.

Habertürk ekranlarında Ece Üner ’in konuğu olan Muharrem İnce Bülent Arınç ’a yönelik ’Ben burada öncelikle, Allah kimseyi Bülent Arınç’ın durumuna düşürmesin diyorum. Biliyorsunuz sayın Ertuğrul Günay Başbakan Erdoğan’ın heykele ucube demediğini söylemiş, Başbakan Erdoğan da çıkarak "Hayır ben tam da o heykele ’ucube’ dedim" demişti.. Bülent Arınç da o zaman ’Allah kimseyi Ertuğrul Günay’ın durumuna düşürmesin’ demişti.

Bugün sayın Arınç, Diyarbakır Emniyet Müdürü için "fikirlerini destekliyorum" dedi. Başbakan da çıktı, "Biz evlatlarımızı katledenler için ağlamayız" dedi. Tıpkı geçmişte Ertuğrul Günay’ı açığa düşürdüğü gibi sayın Arınç’ı da açığa düşürdü. Allah kimseyi Arınç’ın durumuna düşürmesin diyorum. ’ ifadelerini kullandı.

2 DAKİKADA ÇARK ETTİ

İnce ’nin bu sözleri üzerine Habertürk spikeri Ece Üner, CHP Milletvekilleri ve Kılıçdaroğlu arasında da bu konuda görüş ayrılığı olduğunu belirtti.. Muharrem İnce, bir anda ifade değiştirerek "Milletvekilleri kişisel görüşlerini açıklayabilirler, bunda hiçbir sakınca yok. Ama sayın Genel Başkan’ımızın söylediği partiyi doğrudan bağlar. Partimizin tüzüğüne göre sayın Genel Başkan’ımızın politika belirleme hakkı vardır. Doğrusu genel başkanın söylediğine bakmak lazım" dedi.

İŞTE O ANLAR : VİDEO