Magazin
16 Haz 2014 12:39 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:18

Ebru Gündeş'ten bir ilk!

Yaşadığı tatsız günleri geride bırakan ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, bu kez Kıbrıs Nuhun Gemisi Deluxe Otel'de bir ilke imza attı.

Son zamanlarda magazin basınında pahalı hediyelerle adından sıkça söz ettiren Ebru Gündeş'in eşi, kızı Alara'nın babası Reza Zarrab rüşvet operasyonu kapsamında 17 Aralık'ta göz altına alınmış, 21 Aralık'ta tutuklanmıştı. Son olarak 'O Ses Türkiye'de jüri üyesi olarak boy gösteren ünlü şarkıcı Ebru Gündeş, yaşanan bu olaylardan sonra ardından ortalarda görünmüyordu.

Türkiye'yi sarsan yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan sonra tahliye kararıyla yüzü gülen Gündeş, bu kez Kıbrıs Nuhun Gemisi Deluxe Otel'de hayranlarıyla buluştu.Sahne kıyafetlerini genellikle bir kez giymeyi tercih eden Gündeş için bu konserinde bir ilk yaşandı. Ünlü şarkıcı, geçtiğimiz haftaki Antalya konserinde giydiği Elie Saab imzalı kıyafeti Kıbrıs konserinde de giydi.

Eylül ayında yeni bir albüm çıkarmaya hazırlanan şarkıcı Gündeş, konserinde şarkıları kadar dansçılarıyla da izleyenlerden tam not aldı.Son olarak '13.5' adlı albüme imza atan Gündeş, yaz boyunca Antalya ve Kıbrıs'ta konserler verecek.