Gündem
21 Haz 2013 15:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:14

DÜNYANIN GÖZÜ ANADOLU AJANSI'NDA OLACAK!

Anadolu Ajansı, 17. Akdeniz Oyunları ile FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nı deneyimli spor muhabirleriyle izliyor.

Anadolu  Ajansı, Türkiye'nin ev sahipliğinde düzenlenen 17. Akdeniz Oyunları ile FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nı deneyimli spor muhabirleriyle izliyor.

Oyunlar sırasında yaşanacak sıcak gelişmeleri anbean takip edip, sporcu, teknik kadro ve idarecilerle fotoğraflı ve görüntülü özel röportajlar yapan Anadolu Ajansı'nın haberleri için Türkçe, İngilizce ve Arapça dillerinde web siteleri oluşturuldu.

Dünyanın sayılı haber ajansları arasında yer alma hedefi doğrultusunda son dönemde yaptığı atılımlarla ulusal ve uluslararası kamuoyunda adından söz ettiren; İngilizce, Arapça, Boşnakça ve Rusça dillerindeki yayınlarını başarıyla sürdüren Anadolu Ajansı, Akdeniz'e kıyısı olan ülkelerin katılımıyla 4 yılda bir düzenlenen ve bu ülkeler arasında toplumsal ve kültürel yakınlaşmayı sağlamayı amaçlayan 17. Akdeniz Oyunları'nı deneyimli muhabir, foto muhabiri ve kameramanlardan oluşan kadrosuyla izliyor.

Anadolu Ajansı, bugün başlayıp 13 Temmuz'da sona erecek FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası'nı da karşılaşmaların yapılacağı 7 ilde takip ederek, kupayla ile ilgili haber, fotoğraf ve görüntüleri anında müşterilerine servis ediyor.

Anadolu Ajansı'nın 31 dalda yarışmaların yapılacağı 17. Akdeniz Oyunları ile 24 takımın mücadele edeceği FIFA 20 Yaş Altı Dünya Kupası karşılaşmalarını detaylı şekilde yerinde izleyip abonelerine sınırsız hizmet vermek için titizlikle hazırlandığını belirten Anadolu Ajansı İş ve Ürün Geliştirme yöneticisi  Yunus Çelik, "Bu yılki Akdeniz Oyunları'nın Türkiye için ayrı bir önemi var. Türkiye için olimpiyat provası olan Akdeniz Oyunları'nı ve geleceğin yıldızlarının çıkacağı 20 Yaş Altı Dünya Kupası karşılaşmalarını tüm yönleri ile izleyip, fotoğraf ve videolarla destekli rutin ve özel haberlerimizi abonelerimize aktarmak için Ajans olarak tüm birimlerimizle hazırlandık" diye konuştu.

Çelik, sözlerini "Organizasyonlarla ilgili Türkçe, İngilizce ve Arapça haberlerimiz için www.aa.com.tr adresi üzerinden ulaşılabilen özel web siteleri oluşturduk. Ürettiğimiz haberler, hem yayın yaptığımız dillere anında çevrilip abonelerimize ulaştırılıyor, hem de söz konusu sitelerde yer alıyor. Anadolu Ajansı olarak bu iki dev organizasyonlarla ilgili haberler, bölgedeki en güçlü ajans olan Anadolu Ajansı kalitesiyle okuyuculara ulaştırılıyor" diye tamamladı.