Magazin
29 Eyl 2013 05:10 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:40

DÜNYANIN EN GÜZEL KIZI FİLİPİNLİ TELEVİZYON YILDIZI!

Endonezya'nın tatil cenneti Bali Adası'nda düzenlenen Dünya Güzellik Yarışması'nda bu yıl tacın sahibi Filipinler güzeli oldu.

Filipinler'in Megan Young isimli adayı; dünya çapında 180'den fazla ülkenin temsil edildiği yarışmada rakiplerini eleyerek 'Miss World 2013' unvanını almaya hak kazandı.

İlk 10’a Gana, Jamaika, İspanya, Endonezya, İngiltere, Nepal, Fransa, Avustralya, Brezilya ve Filipinler adayları girmişti. Elemelerin ardından final turuna Fransa, Filipinler, Gana, Brezilya ve İspanya güzelleri yükselmişti.
 
İzleyicilerin beğenisini kazanan Cebelitarık güzeli ayrıca ödüllendirildi.
 
Geleneğe göre 2013 dünya güzeli, tacını geçen yılki yarışmanın galibi Çinli Yu Wenxia’nın elinden aldı.
 
Finali 180’den fazla ülkede canlı olarak yayınlanan bu yılki yarışmada, Endonezya’nın radikal Müslüman kesiminin protestoları yüzünden geleneksel bikini müsabakası yapılmamıştı.
 
Final arifesinde Endonezya’daki Avustralya, İngiltere ve ABD diplomatik temsilcilikleri, vatandaşlarını İslamcı tehdidi konusunda uyarmıştı. Güzeller 700 polis tarafından korunuyordu.
 
27 Eylül 1990 doğumlu olan Megan Young, aynı zamanda bir televizyon yıldızı. Young daha önce Amerikan ve Filipin kanallarında birçok dizide rol almıştı.