Televizyon
21 Eyl 2013 12:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:39

DÜNYADA FIRTINALAR KOPARAN İKİ DİZİ EKRANA TAŞINIYOR!

Dizimax kanalları yeni dönemde ABD'de ve birçok ülkede büyük ses getiren iki yeni dizisini yayınlayacak.

DIGITURK, geçtiğimiz sezon büyük ilgi gören ‘The Following’in ardından çok ses getiren bir seri katil hikâyesini daha ekrana taşıyor. İlk bölümünden itibaren büyük bir hayran kitlesi kazanan ‘The Fall’, Türkiye’de ilk kez Digiturk üyeleri ile buluşuyor. Dizi, 25 Eylül 2013 Çarşamba gününden itibaren her Çarşamba saat 22.00’da Dizimax Vice HD’de yayınlanacak.

Başrollerini unutulmaz ‘The X-Files’ dizisinden hatırladığımız Emmy ve Altın Küre ödüllü aktris Gillian Anderson ile Dizimax Entertainment HD’de yayınlanan ‘Once Upon a Time’ dizisinden tanıdığımız Jamie Dornan’ın üstlendiği ‘The Fall’, sürükleyici senaryosu ve heyecan yüklü atmosferi ile gerilim tutkunlarını ekrana kilitleyecek. ‘The Fall’, son dönemde gerilim türünü sevenlerin büyük ilgi gösterdiği seri katil hikâyelerine yeni bir bakış açısı getiriyor. İlk bölümünden itibaren katilin kim olduğunu öğreneceğimiz dizi, polisiye olduğu kadar aynı zamanda başarılı bir psikolojik gerilim.

‘Orange Is The New Black’

‘Weeds’in yaratıcısı Jenji Kohan’ın son çalışması olan ‘Orange Is The New Black’ Amerika’da yayınlandığı günden bu yana hem eleştirmenlerin hem de izleyenlerin gözdesi haline geldi. On sene önce işlediği suç yüzünden hapis cezasına çarptırılan Piper, nişanlısı ve eski sevgilisi çevresinde gelişen olayları konu alan dizinin başrolünde Oscar’lı film Argo’dan tanıdığımız Taylor Schilling yer alıyor. Eski sevgilisi Alex’i, gençlik komedisi “That 70’s Show” ile meşhur olan Laura Prepon, nişanlısı Larry King’i ise unutulmaz komedi filmi “American Pie”ın başrol oyuncusu Jason Biggs canlandırıyor.

‘Orange Is The New Black’, 25 Eylül Çarşamba gününden itibaren her Çarşamba 22.00’da Dizimax Drama HD’de ekrana gelecek.