Magazin
12 Ağu 2022 00:44 Son Güncelleme: 12 Ağu 2022 00:49

Dünyaca ünlü gruba Beyoğlu'nda esnaf saldırısı

Ünlü rock gruplarından biri olan ‘Arctic Monkeys’ üyeleri, Beyoğlu’nda bir bakkalın saldırısına uğradı. Grup üyelerini bakkalın önünden kovan esnaf, dünyaca tanınan sanatçılar olduklarının hatırlatılması üzerine "fark etmez" yanıtını verdi. Esnafın küfürler savurduğu da duyuldu.

Dünyanın en ünlü rock gruplarından birisi olan İngiliz grup Arctic Monkeys üç gün önce İstanbul’da konser verdi.

Konser sonrası İstanbul'dan ayrılmayan grup üyelerinden Jamie Cook ve Nick O'malley geçtiğimiz gün Asmalımescit'te Corridor adlı mekandaydı.

Mekânın dışında bulunan bakkalın önünde geçen ekip üyeleri içmiş oldukları alkolün şişesini bakkalın önüne koyup kapısında sohbet edince ortalık karıştı. Dükkanından çıkan Bakkal ekip üyelerine saldırdı.

Önce tepkisini şişeleri çöpe fırlatarak veren sinirli esnaf daha sonrasında grup üyelerinin sözlü cevabı karşısında İngilizce bağırarak küfür etmeye başladı.

 tv100'de yer alan habere göre; Grup üyelerini bakkalın önünden kovan sinirli esnaf dünyaca ünlü star olduklarının hatırlatılması üzerine fark etmez yanıtını verdi. Şaşkınlığını gizleyemeyen İngiltere'nin en ünlü müzik grubu üyeleri çareyi mekâna girmekte buldu. Bir süre daha sohbet eden grup üyeleri daha sonra İstiklal Caddesi'ne çıktı. Gidecekleri yeri karıştıran ekip geri dönerek Asmalı Mescit sokaklarında gözden kayboldu. Geriye ise akıllarda bakkalın grubu kovma görüntüleri kaldı.