Televizyon
20 Şub 2013 20:46 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:02

DÜNYA GAZETESİ'NİN EKONOMİ KANALI YAYINDA! KADRODA KİMLER YERALIYOR?

Türkiye'nin yeni ekonomi kanalı Dünya Ekonomi, Denizcilik ve Lojistik TV bir törenle açıldı

30 yılı aşkın süredir piyasada olan Dünya Şirketler Grubu'nun yeni televizyon kanalı Dünya Ekonomi Denizcilik ve Lojistik TV "Ekonomi yayıncılığına yeni bir soluk katmak" parolasıyla yayın hayatına "merhaba" dedi.

Türkiye'nin yeni ekonomi kanalı Dünya Ekonomi, Denizcilik ve Lojistik TV bir törenle açıldı. Açılışa Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer, KKTC Ekonomi, Enerji Bakanı Sunat Atun ve işdünyasından çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Bakan Binali Yıldırım, "Dünya Gazetesi 33 yıldır tarafsız yayın anlayışıyla ekonomi basınının öncüsü. Şov yapmadan, yorumsuz bir şekilde ekonomideki gelişmeleri ortaya koyuyor, yönetme hevesine katılmadan şeffaf ve ilkeli yayın anlayışıyla ekonominin aktörleri ile idareyi buluşturuyor, önemli uyarılarda bulunuyor. Dünya Gazetesi hep üretimle, hep ticaretle, hep ülkeye katma değer yaratacak konulara eğiliyor. Bu yaklaşımla televizyon yayıncılığında da önemli bir yere geleceğinize inanıyorum. Başarılar diliyorum" dedi.

İbrahim İlktuğ Gökman'ın Genel Yayın Yönetmenliği'ni yaptığı Dünya Ekonomi TV'de Hakan Güldağ, Osman Saffet Arolat, Rüştü Bozkurt, Resul Kurt ve Ali Ekber gibi ekonomi camiasının yakından tanıdığı uzman isimler program yapıyor.