Gündem
18 Eki 2011 09:50 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:55

DUDAK UÇUKLATAN FİYATA MALİKANE!

Fadıl Akgündüz ve Tanju Çolak'ın Muğla Göcek'te süper lüks bir malikane satın aldığı belirtildi.

İşadamı Caprise Gold Otellerinin Sahibi Fadıl Akgündüz ve Türk futbol tarihine attığı gollerle adını yazan Gol Kralı Tanju Çolak'ın Muğla Göcek'te 5 milyon liraya süper lüks bir malikane satın aldığı belirtildi.

5 yatak odalı, 2 açık mutfak ve salonlu, 3 tanesi jakuzili 5 banyolu, Türk hamamı bulunan, akıllı teknolojiyle güvenliği sağlanan ve aydınlatılan, saunalı, akıllı ısıtma ve soğutma teknolojisine sahip bahçeli ve yüzme havuzlu villa, 500 metrekare arsa içinde ve Göcek manzarasına hakim bir noktada bulunuyor. Yaklaşık 370 metrekare net kullanım alanına sahip tamamen Göcek koyuna hakim bir tepede bulunan malikanenin fiyatının lüksü kadar yüksek olduğu belirtildi.

Fadıl Akgündüz'ün Ege Bölgesi'nde faaliyet gösteren ve inşaatı yapan Akdağ İnşaat ile yatırımlara devam edeceği ve Caprice Gold otellerinin bir zincirini de Fethiye'de açmaya niyetli olduğu belirtildi. Göcek'e gelerek lüks malikaneyi gören Akgündüz ve Çolak'ın bölge işadamları ve inşaatı yapan firma yetkilileriyle yemekte çekilmiş fotoğrafları da bilgiyi doğrular nitelikte değerlendirildi. Akgündüz ve Çolak'ın bundan sonra Fethiye Ölüdeniz'de bulunan dünyaca ünlü yamaç paraşütü merkezi Babadağ'da yatırım yapacağı öğrenildi.

İHA