Gündem
30 Tem 2023 23:49 Son Güncelleme: 31 Tem 2023 00:01

Donald Trump'tan ABD Başkanı Joe Biden'a ağır küfür! Açtı ağzını yumdu gözünü

Eski ABD Başkanı Donald Trump, mevcut başkan Joe Biden'a çok ağır hakaret etti. Seçim çalışmaları kapsamında yaptığı konuşmada yönetimin politikalarını eleştiren Trump, Biden'a açık açık küfür etti.

Bir süredir hakkındaki soruşturmalarla meşgul olan ve önceki gün yaptığı açıklama hapse girse bile başkanlık kampanyasına devam edeceğini söyleyen eski ABD Başkanı Donald Trump, halefi Joe Biden'a ağır sözlerle yüklendi.

Donald Trump, 2024 başkanlık seçimleri için her zamankinden farklı bir seçmen ruhu olduğunu belirtip adaylığını duyurmuştu. Seçim çalışmaları için Pensilvanya eyaletine bağlı Erie'de konuşan Trump, ABD Başkanı Joe Biden'a küfür etti.

TRUMP'TAN BIDEN'A AĞIR HAKARET

Trump, göç politikası ve sınır korumasından bahsettiği sırada Biden'ı işaret ederek, "İşinde çok iyi olmayan birine sahibiz. Hiçbir zaman iyi olmadı" dedi. 77 yaşındaki Cumhuriyetçi siyasetçi, konuşmasının devamında, "Aptal bir o... çocuğu olan bir herifimiz var" ifadesini kullandı.

"ABD TARİHİNİN EN YOZLAŞMIŞ BAŞKANI"

Trump, Biden'ı eleştirmeye başlamadan önce, diğer ülkelerin liderlerinin "ne yaptıklarını bildiğini" ve" işlerinde çok iyi olduklarını" söyledi. Biden'ın 'sahtekar' olduğunu savunan Trump, ABD Başkanı için "Amerikan tarihinin en yozlaşmış başkanı" ifadesini de kullandı.

AMERİKAN BASININA ELEŞTİRİ

ABD'nin artık özgür ve adil bir basına sahip olmadığını öne süren Donald Trump, "Duyduklarınızın hepsi yalan haberler. Biden suç ailesini tartışmayı reddediyorlar, ancak yanlış hiçbir şey yapmayan Donald Trump hakkındaki yanlış iddianameleri haber yapmaktan zevk alıyorlar" diye konuştu.