Gündem
12 Mayıs 2010 16:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:17

"DOĞRU ÇIKMAZSA GAZETECİLİĞİ BIRAKIRIM!" ŞAMİL TAYYAR İDDİALI KONUŞTU!

Şamil Tayyar, Bugün Tv'de katıldığı programda öyle iddialar ortaya attı ki, "eğer doğru çıkmazsa gazeteciliği bırakırım" dedi.

Şamil Tayyar Baykal'ın istifası süreci ile ilgili öyle bir iddiada bulundu ki "eğer  doğru çıkmazsa gazeteciliği bırakırım" dedi.

CHP lideri Deniz Baykal'ın olduğu iddia edilen görüntüler Bugün TV'de yayınlanan "Temsilciler Meclisi" programına da damgasını vurdu.

BAYKAL'IN İSTİFASINI KONUŞTULAR

Star Gazetesi Ankara Temsilcisi Şamil Tayyar, görüntülerin bir internet sitesine koyulmasının herhangi sıradan biri tarafından yapılabileceğini ancak işin yapılış şekline bakınca usta ellerin, profesyonellerin, işin içinde olduğunun anlaşıldığına dikkat çekti.

"CHP'li bir başkan yardımcısının gazetelerin yayın yönetmenlerini arayıp olayın gazetelerin manşetten büyük kullanılmasını ve Türkiye'nin gündeminin değiştirilmesi" yönündeki iddiaları değerlendiren Tayyar, Sabah yazarı Mahmut Övür'ün köşesinden yola çıkarak "Pelit Kafe'de CHP'li ünlü bir ismin bu kaset olayının ardından 'artık önümüz açıldı diyerek şampanya ile kutlama yaptıklarını" açıkladı.

"DOĞRU ÇIKMAZSA GAZETECİLİĞİ BIRAKIRIM"

Şamil Tayyar "Kemal Kılıçdaroğlu CHP'nin başına geçtiği takdirde, CHP'nin oyu yüzde 30'dan aşağı olmaz. Eğer daha düşük oy alırsa ben bu mesleği bırakırım" dedi.