Gündem
10 Şub 2013 15:55 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:01

"DİZİLERDEN BIKINCA ŞARKICI OLDUM"

Inchequin Grubu'nun Türk üyesi Selin Türkoğlu şarkıcılık macerasının nasıl başladığını ilk kez anlattı.

"Aslında oyuncuyum. Ama dizilerin çalışma saatlerinden bıkınca şarkı söylemeye karar verdim"Eurovision'ın İrlanda'daki finallerinde ilk beşe giren Inchequin Grubu'nun Türk üyesi Selin Türkoğlu şarkıcılık macerasının nasıl başladığını ilk kez anlattı.

BODRUM’A GİTTİM

Türkoğlu aslında bir oyuncu olduğunu ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: "Okan Bayülge'nin Zaga programında tanındım. Geçen yıl Hülya Avşar'ın jüri üyesi olduğu 'Çek Bakalım' adlı yarışmada Günah Keçisi filmiyle En İyi Kadın oyuncu ödülünü aldım. Adı Aşk Olsun ve Pilli Bebek dizilerinde oynadım. Ancak diziler yordu beni. Çünkü başladığı gibi bitiyorlar. Heyecanımız yarım kalıyor.Her sezon yüzlerce dizi yapılıyor bunun bir yada iki tanesi gidiyor. Ben de sıkılıp Bodrum'a gittim.

Orada pinpon oynuyordum. Sonra hayatıma çocukluktan beri çok sevdiğim müzik girdi. Bir daha dizi istemiyorum ama sinema olsa yine oynarım."Kazanmak istiyoruzTürkiye'nin bu yıl katılmadığı Eurovision'da İrlanda için şarkı söyleyen Selin Türkoğlu "

İrlanda'daki elemelerde ilk 5 girdik. Korkumuz yok, kazanacağımızı düşünüyoruz. Türklerden de büyük bir destek aldık" dedi.