Televizyon
19 Mar 2011 14:15 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:09

DİZİ SETİNDE KAVGA AYRILIK GETİRDİ; ASLI'NIN YERİNE GÜMÜŞ PARLAYACAK!

Sırat dizisinin setinde sürekli sorun yaşayan Aslı Bayram dizi kadrosundan çıkartıldı.

Tardu Flordun ile Aslı Bayram'ın sette kavga etmesiyle gündeme gelen Sırat dizisinde sular durulmuyor. Eski Almanya güzeli Aslı Bayram, çekimleri Bursa'da devam eden dizinin setine sürekli geç geldiği ve sözleşme kurallarını ihlal ettiği için hakkında noter huzurunda birçok kez zabıt tutuldu.

Yapımcının isyan bayrağını çekmesi üzerine Bayram'ın diziden çıkarıldığı öğrenildi. Reytinglerin de düşük olması nedeniyle taze kan aranırken, 72. Koğuş'taki rolüyle gündemde olan Songül Öden'le anlaşıldı.

Kendilerine ait bir çiftlikte yaşayan Sancaktar Ailesi'nin içinde yaşanan çekişmelerin anlatıldığı Sırat'ta, Flordun, ailenin büyük oğlu Kenan Sancaktar'ı, Bayram ise çiftliğe gelip ailenin hayatını değiştiren gizemli güzel Firuze'yi canlandırıyordu. Kıvanç Tatlıtuğ'la başrolü paylaştığı 'Gümüş' dizisiyle yıldızı parlayan Öden'in, diziye farklı bir karakterle girmesi bekleniyor.

Songül Öden ile Tradu Flordun, geçtiğimiz yaz Kanal D'de yayınlanan "Mükemmel Çift" dizisinde başrolü paylaşmışlar, ancak dizinin ömrü çok kısa sürmüştü..