Televizyon
02 Ara 2011 13:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:06

DİZİ İÇİN SAÇLARINI KENDİ ELLERİYLE KESTİ!

Başak Köklükaya Star TV'de yayınlanan dizisi için sarı saçlarını kendi elleriyle kesti ve rengini değiştirdi.

Güzel oyuncu Başak Köklükaya, Tek Başımıza isimli dizinin ilk bölümünden bu yana gözündeki siyah lensleri ve sarı saçlarıyla alışılmış halinden oldukça farklı görünüyordu. Senaryo gereği bir değişim yaşaması gereken oyuncu bu bölümde doğal haline dönecek.
Dizide, eşinin oyunu sonucu elindeki silahla babası öldürülen Hande suçsuz olduğunu ispatlayıncaya kadar kaçmak zorundadır. Tanınmamak için sarı saçlarını kesip kahverengiye boyayan oyuncu dizinin ilk bölümlerinde sarışın ve siyah lenslerle izleyici karşısına çıkmıştı.

Sarı saçları ve siyah lensleriyle doğal halinden oldukça farklı görünen Başak Köklükaya (Hande), senaryo gereği kaçmak ve tanınmamak zorundadır. Pazar akşamı yayınlanacak olan bölümde saçlarını kendi eliyle kesen olan oyuncunun saçları doğal saç rengi olan kahverengiye boyandı ve gözlerindeki siyah lens çıkarıldı.

Aslında doğal haline geri dönen Başak Köklükaya böylece alışamadığı sarı saçlarından ve siyah lenslerinden kurtulmuş oldu. 3. Bölümden itibaren alıştığımız Başak Köklükaya ’yı izleyeceğiz.

Star TV’de bu hafta Pazar akşamı 3. Bölümü yayınlanacak olan Tek Başımıza’da Zehra ve Hande yaşamak için kaçmak zorunda olan iki kadını canlandırıyorlar. Most Production’un yapımcılığını üstlendiği dizinin başlıca rollerinde Başak Köklükaya, Ahu Türkpençe, Tardu Flordun, Polat Bilgin ve Erkan Bektaş yer alıyor.