Gündem
17 Nis 2012 12:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:33

DİZİ FİLM YILDIZLARI KÖŞE YAZACAK!

Prof. Dr. Sevil Atasoy önderliği ve Gazeteci Hüseyin Ekinci yönetiminde Türkiye'nin ilk kriminal haber portalı yayın hayatına başlıyor.

Prof. Dr. Sevil Atasoy  önderliği ve Gazeteci Hüseyin Ekinci  yönetiminde Türkiye’nin ilk kriminal haber portalı yayın hayatına başlıyor. www.khaber.com.tr 1 Mayıs’tan itibaren yayında olacak.

KRİMİNAL HABERLERİN YENİ ADRESİ

Sitede  Şiddet, Cinsel Suçlar, Önemli Davalar, Cinayet, DNA, Adli Tıp, Organize Suçlar, Adli Antropoloji, Parmak İzi, Yolsuzluk, Bilişim Suçları, Kayıp Aranıyor, Sahtecilik, Polis Dünyası, Patlama, Terör, Hırsızlık, Yangın, Belge İnceleme, Yargı, Masumiyet Projesi, Uyuşturucu, Psikiyatri, Türkiye Gündemi v.b kategoriler yer alacak.

 www.khaber.com.tr de Türkiye’nin tanıdığı önemli isimler köşe yazacak. Alanlarında başarılı işlere imza atmış Profesörler, Doçentler ve emniyette daha önce görev almış kişiler  düşüncelerini okuyucuları ile paylaşacak. Özellikle Prof. Dr. Sevil Atasoy gündemi yakından ilgilendiren haberler hakkında daha önce gazete ve televizyonlara verdiği beyanatları bundan böyle khaber aracılığıyla ve daha sık kamuoyu ile paylaşma imkanı bulacak.

DİZİ VE FİLM YILDIZLARI KÖŞE YAZACAK

Diğer taraftan hali hazırda ya da daha önce polisiye ve suç odaklı  dizilerde, filmlerde  polisi veyahut suçluyu oynayan sanatçılar,  hem hayat verdikleri rollerin penceresinden hem de gerçek kimlikleri ile Türkiye’deki suç ve suç dünyasına bakış açılarını paylaşacaklar.

HABERLERE UZMAN YORUMU

Adli Bilimler Uzmanı Prof. Dr. Sevil Atasoy yazacağı köşe yazılarının yanı sıra, diğer uzmanlarla birlikte internet haberciliğinde farklı bir uygulamayı da hayata geçirecekler. Alanlarında uzman isimler  gündemde öne çıkan bazı haberlerin altına o haberle ilgili kendi yorumlarını yazacaklar. Böylelikle uzman gözüyle haberdeki çelişkiler, hatalar, olayla ilgili yapılması gerekenler  okuyucuya aktarılacak.

KAYIPLAR ARANACAK

Ayrıca Kayıp Aranıyor kategorisinde  kayıplarla ilgili her türlü haberin yanı sıra yakınlarını kaybetmiş ailelere de kayıp ilanları ile destek verilecek.

MASUMİYET PROJESİ

Sitede   masum olduğu halde hapse girenler için “Masumiyet Projesi” başlıklı bir kategori de yer alacak. Ceza aldığı olayla ilgili biyolojik delili olanların başvuracağı  projenin amacı haksız yere hüküm giymiş olanların DNA analizleriyle masumiyetlerini kanıtlamak.