Televizyon
01 Haz 2016 15:17 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 21:16

Digiturk’te 40 gün 40 gece film bayramı başlıyor!

Digiturk yaz aylarında da üyelerini birbirinden iyi ve kaliteli filmler ile buluşturmaya devam ediyor

1 Haziran’dan 10 Temmuz’a kadar sürecek 40 gün 40 gecelik bu film şöleninde, güçlü oyuncu kadroları, ünlü yönetmenleri ve gişe başarılarıyla birbirinden iddialı birçok yapım yaz boyunca Moviemax izleyicileriyle buluşacak.

Her zevke her yaşa uygun filmlerin yer alacağı film şöleni Moveimax Premier, Moviemax Stars, Moviemax Festival, Moviemax Comedy, Moviemax Action, Moviemax Family ve Moviemax Turk ekranlarından tüm film paketi üyelerinin beğenisine sunulacak. Komediden aksiyona, bilim kurgudan dramaya kadar çeşitli kategoride birbirinden iyi ve kaliteli yapımlar yine Digiturk üyelerinin evlerine konuk olacak. Ayrıca sinemaseverler tüm filmlere hem alt yazılı, hem de Türkçe dublaj seçeneği ile ulaşabilecek.

Mad Mad Max: Fury Road, Tomorrowland, Unbroken, Terminator: Genisys, Marvel's Ant Man, All Roads lead to Rome, San Andreas, Seventh Son, Mission Imposible 5, Avengers 2 (Age of Ultron), The Lobster, Twilight Collection, Mr. Popper’s Penguins, Hunger Games, The: Mockingjay 2 gibi Oscarlı, uluslararası film festivallerinden ödüllerle dönmüş ve gişe rekorlarına imza atan birçok film Digiturk’te üyelerin beğenisine sunulacak.

Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde Film Keyfi

Digiturk üyeleri yayınlanacak tüm filmlere ‘Dilediğin Zaman Dilediğin Yerde’ uygulaması sayesinde yayın akışına bağlı kalmadan televizyon konforu ile ulaşabilme özgürlüğüne sahip olacak. Digiturk üyeleri kendilerine sunulan bu ayrıcalıkla yayın akışına bağlı kalmadan, zengin içerik arşivine ulaşabilecek; ‘Dilediğin Yerde’ uygulamasını indirerek cepten tabletten ya da Digiturk’ün web sitesi üzerinden üyelik paketleri dahilindeki tüm içerikleri keyifle izleyebilecek.