Spor
14 Ağu 2022 22:19 Son Güncelleme: 14 Ağu 2022 22:26

Dev derbide inanılmaz görüntüler! Dünya, Conte ile Tuchel arasındaki kavgayı konuşuyor

İngiltere Premier Lig'in 2. haftasında Chelsea, sahasında Tottenham ile 2-2 berabere kaldı. İki takımın teknik direktörleri Thomas Tuchel ile Antonio Conte arasındaki gerginliğin damga vurduğu Londra derbisi, sosyal medyada dünya gündemine oturdu.

Chelsea ile Tottenham Hotspur, Premier Lig'in 2. haftasında Stamford Bridge'te karşı karşıya geldi. Londra derbisi 2-2 sona erdi. Mücadelede 2 teknik direktör arasında ise sert anlar yaşandı.

BURUN BURUNA GELDİLER

1-0 yenik durumdayken takımı beraberlik golünü atınca Chelsea yedek kulübesine doğru sevinç gösterisi yapan Conte olayların fitilini ateşledi. Chelsea Teknik Direktörü Tuchel, İtalyan hocaya tepki gösterirken ikili burun buruna geldi.

TUCHEL, CONTE'NİN ELİNİ BIRAKMADI

90+6. dakikaya 2-1 yenik durumda giren Tottenham Hotspur, Harry Kane'in golüyle son dakikada beraberliği yakaladı. Maçın son düdüğüyle birlikte Conte, Tuchel'in elini sıktı. Ancak Alman hoca, Conte'nin elini bırakmadı ve kendisine doğru çekti. Bu hareketin ardından ortalık bir anda karıştı. Teknik heyet ve futbolcular araya girerken ikili güçlükle ayrıldı.