Magazin
13 Mar 2013 21:49 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:04

DERİN MERMERCİ VE BERRAK TÜZÜNATAÇ'TAN İLGİNÇ BULUŞMA!

Oyuncu Kaan Urgancıoğlu'yla olaylı bir şekilde ayrılan Derin Mermerci önceki gece çıktığı gece eğlencesinde görenleri hayrete düşürdü.

Mermerci, Urgancıoğlu’nun geçtiğimiz yaz öpüşürken görüntülendiği Berrak Tüzünataç’la felekten bir gece çaldı.

Geçen yaz Çeşme’de kalabalık bir grupla yemek yiyen Tüzünataç ve Urgancıoğlu objektiflere öpüşürken yakalanmıştı. Bu olaydan sonra ortalarda görünmeyen Urgancıoğlu bu sene Derin Mermerci’yle bir ilişkiye başlarken,  Berrak Tüzünataç ise şarkıcı Can Bonomo’yla aşk yaşadı.

Derin Mermerci ve Kaan Urgancıoğlu bir gece katıldıkları davette Berrak Tüzünataç ve Can Bonomo’yla pişti olmuş bu yüzden mekanı erken terk etmişlerdi. Derin Mermerci ve Berrak Tüzünataç ise birbirlerini görmemezlikten gelmişti. Biten ilişkilerinin ardından soluğu gecelerde alan Mermerci ve Tüzünataç, Nişantaşı’nda birlikte eğlenerek meraklı gözlerin ilgi odağı oldu.

KIVANÇ TATLITUĞ İLE AŞKI YALANLAMADI

Mekan çıkışında Kıvanç Tatlıtuğ ile arasında çıkan aşk iddilarını yalanlamayan Mermerci, ’Özel hayatım kimseyi ilgilendirmez’ dedi. Berrak Tüzünataç ise sadece arkadaşlarıyla eğlendiklerini sıradan bir akşam olduğunu dile getirdi. İkili bu açıklamaların ardından taksiye binip uzaklaştı.