Gündem
22 Mayıs 2012 10:24 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:41

DERİN FUTBOL'DAN BOMBA GİBİ BİR AZİZ YILDIRIM İDDİASI!

MHP Milletvekili Lütfü Türkkan'ın Aziz Yıldırım iddiası gündeme bomba gibi düşecek.

Beyaz TV’de yayınlanan moderatörlüğünü Göktuğ Sevinçli’nin üstlendiği Derin Futbol adlı programa telefonla konuk olan MHP Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Aziz Yıldırım iddiası gündeme bomba gibi düşecek.

Sosyal medyada şike konusunda yaptığı yorumlarla gündeme gelen MHP Milletvekili Lütfü Türkkan’ın Derin Futbol programında yaptığı yorumlarda uzun süre hafızalardan silinmeyecek gibi.

Profesyonel futbolun bir spor olduğu inancında olmadığını belirten Lütfü Türkkan ’Profesyonel futbol bir endüstri. Bu endüstrinin içinde ciddi bir pasta var, bu pasta dağıtıldığında futbol bitiyor” dedi. Rasim Ozan Kütahyalı’nın MHPli Türkkan’ın attığı twittleri hatırlatması, programda kısa süreli gerginliğe neden oldu. MHP Milletvekili Lütfü Türkkan ’’Rasim Ozan hakimliği bıraksın ve anlatsın gibi emir kipi kullanmasın. Önce susup dinlemesini öğrensin’’ dedi.

Fenerbahçeli olmadığını ve herhangi bir bağı bulunmadığını belirten Türkkan ’Bu şike yasası geldiğinde Mecliste ki konuşmamda kişiye özel bir yasa olduğunu belirttim. Ve en önemlisi bu yasayı eğer Aziz Yıldırım için çıkartıyor iseniz, bu yasadan sonrada Aziz Yıldırım ’ın tahliye olmayacağını belirttim. Çünkü bu tutuklama şikeyle ilgili değil dedim. Bu operasyonun şike operasyonu olmadığını çok rahatlıkla ifade edebilirim. Eğer ki bu durum şike operasyonu ise İstanbul Büyük Şehir Belediye Spor ’un başkanı neden tutuklanmadı? ’ diye sordu.

’AZİZ YILDIRIM ERGENEKON FİNANSÖRÜ’

Fenerbahçeli bazı yakınlarının kendisine ’Şamil Tayyar neden Fenerbahçe ile uğraşıyor?’ diye sorduklarını ifade eden MHPli Vekil sözlerini şöyle sürdürdü:

Ben aynı soruyu Meclis’te karşılaştığımda kendisine sordum. Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe ile sorunun ne dedim? Şamir Tayyar ’ın cevabı ise net oldu “Aziz Yıldırım Ergenekon ’un finansörü ’ dedi. Şamil Tayyar burada bana yalan söylemedi, inandığı şeyleri söyledi.

Aziz Yıldırım ’ın şuan içerde olmasının sebebi şike soruşturması değildir onu anlatmak için söylüyorum.

’FENERBAHÇE KONGRESİ TEKRARLANABİLİR

Bir arkadaşımın kızının düğününde, üst düzey bir işadamı arkadaşım Fenerbahçe’nin kongresinin tekrarlanabileceğini söyledi. Aziz Yıldırım bu süreçte ceza alacak. Eğer aldığı ceza üç seneyi geçerse futbol hukuku gereği bir daha kulüp yöneticiliği yapamaz.

İşin özeti Aziz Yıldırım ’ın tutukluluğunda gösterilen neden şikedir. Olayların gerisinde inanılan ve belki de tespit edilen Ergenekon ’un finansörü olduğu kanaatidir.

İŞTE O İDDİALAR :

 





MÜLKLERİNİZİ KİRAYA VERİRKEN BUNLARA DİKKAT EDİN!

EMLAK VERGİSİ İÇİN SON 10 GÜN!

YATIRIM YAPACAKLARA ÖNEMLİ TAVSİYELER!

CEM YILMAZ CENNET KOYU’NDAN VİLLA ALDI!

BELEDİYELER KENTSEL DÖNÜŞÜMÜ MASADAN CEVAPLIYOR!

İNÖNÜ İÇİN KARAR ÇIKTI

TOKİ’DEN TURİZMCİLERE KONUT

TOKİ VAN’DA TAKSİT ÖDEMELERİ EKİM AYINA KADAR DURDURULDU

EVİNİZ İÇİN YAZ DEKORASYONU ÖNERİLERİ

DEMET AKBAĞ’IN MUHTEŞEM EVİ

KARMA EVLERİ BODRUM’DA AYRICALIKLI YAŞAM

MAVİ MARMARA EVLERİ 2’DE 95 BİN TL’YE!

GÜL YAPI KAVAKLI KONAKLARI’NDA 330 BİN TL’YE DÜKKAN

MAKROM YAPI’DAN ZEKERİYAKÖY’E VİLLA PROJESİ GELİYOR