Güncel
08 Eyl 2017 12:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:10

Dergilik Kullanıcılarının Sayısı 2,5 Milyonu Aştı

333 dergiye ve 6 gazeteye tek uygulama üzerinden ulaşılmasını sağlayan Dergilik platformu, yılın ilk 8 ayında 2,5 milyon kullanıcıya ulaştı. Dergilik uygulamasının Ocak’tan bu yana kullanıcı sayısı 3 kat arttı.

Turkcell’in geliştirdiği ancak tüm operatörlerin kullanıcılarına açık olan Dergilik uygulaması kısa zamanda toplam 2,5 milyon kullanıcıya ulaştı. Yılbaşına kısayla 3 misli büyüme anlamına gelen bu artışın en büyük nedenlerinden biri Dergilik uygulaması içinde 6 gazete ve 333 dergi barındırıyor olması. Türkiye’nin en çok beğenilen dergilerini tek bir uygulama üzerinden okumaya imkân veren uygulamadaki dergiler dekorasyondan teknolojiye, mizahtan aile ve çocuğa, iş dünyasından moda ve eğlenceye, kadın ve erkek yayınlarına kadar toplam 9 kategoride toplanmış durumda.

TEKNOLOJİ DERGİLERİ

“Teknoloji Satın Alma Rehberi” sloganıyla yayın hayatına başlayan Hardware Plus dergisi de Turkcell Dergilik üzerinden en çok okunan yayınlardan biri. Sabah gazetesinin dağıtım şirketi Turkuvaz Dağıtım ile tüm Türkiye’ye dağıtılan Hardware Plus’ın bayii satışının her ay 8 bin civarında olduğu biliniyor.

Aylık ortalama 4 milyon tekil ziyaretçiye sahip olan derginin www.hwp.com.tr adresli web sitesi de internette Türkçe güvenilir teknoloji haberciliğinin en bilinen adreslerinden biri. Kendi iOS ve Android uygulamasından da her ay çıkan yeni sayının tamamının okunmasını sağlayan Hardware Plus, Dergilik oluşumunun içinde de çok uzun zamandır bulunuyor. Kendi uygulamaları yaklaşık 60 bin mobil cihaza yüklü bulunana Hardware Plus’ın her sayısı ortalama 40 bin cihaza indiriliyor.

Hardware Plus’ın Turkcell Dergilik üzerinden de her ay ortalama 13 bin kez indirilerek platformun en başarılı yayınlarından biri olduğu biliniyor.