Spor
17 Eki 2023 12:39 Son Güncelleme: 17 Eki 2023 12:40

Derbi öncesi Burak Yılmaz'ı zorlayan detay

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Burak Yılmaz, Galatasaray ile oynayacakları derbide görev vereceği üç yerliden ikisini belirledi. Geri kalan tek forma için ise dört aday var.

Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş'ta, teknik sorumlu Burak Yılmaz, derbinin ilk 11'ini şekillendirmeye başladı. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Yılmaz'ı zorlayan en önemli detay ise 11'de yer alacak 3 yerli futbolcunun kim olacağı.

Salih Uçan’ın sakatlığı nedeniyle oynayamayacak olması bütün planları bozarken, Mert Günok da derbiye yetişmeyeceği için kaleye Ersin Destanoğlu geçecek.

Siyah-beyazlı takımın teknik sorumlusunun ikinci formayı ise sol kanatta Cenk Tosun’a vereceği öğrenildi. Burak Yılmaz’ın, Letonya maçında iki gol atarak hem moral bulan hem de ne kadar formda olduğunu gösteren tecrübeli forveti derbide oynatacağı bildirildi.

Yılmaz’ın üçüncü yerli tercihi için ise dört aday var. Genç teknik adam, takımın tecrübeli ismi Necip Uysal, şans bulduğu anları çok iyi kullanan Demir Ege Tıknaz, çıkış arayan Bakhtiyor Zaynutdinov ve Onur Bulut arasından birini seçecek.

Hafta içinde yapılacak idmanlarda dört ismi de yakından izleyecek olan Burak Yılmaz son kararını cuma günü verecek, ilk 11’deki yerli kontenjanını dolduracak.