Gündem
03 Kas 2023 20:36 Son Güncelleme: 03 Kas 2023 20:38

Deniz ulaşımına 'fırtına' engeli: Yarın yapılacak seferler iptal edildi

Çanakkale'nin Gökçeada ve Bozcada ilçelerine yarın yapılması planlanan feribot seferleri fırtına uyarısı nedeniyle iptal edildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yayımlanan güncel hava raporuna göre Çanakkale'de beklenen olumsuz hava koşulları etkisini göstermeye başladı. Kuzey Ege'de etkili olan olumsuz hava şartları deniz yolu ulaşımını engelledi. Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın düzenlenmesi planlanan feribot seferleri hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

Çanakkale'nin Bozcaada ve Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan feribot seferleri, Kuzey Ege'deki olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi. Fırtına nedeniyle ilçelere deniz ulaşımı sağlanamayacak.

Çanakkale Boğazı ile adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, Kuzey Ege Denizi'ndeki olumsuz hava şartları nedeniyle yarınki Geyikli- Bozcaada ile Kabatepe- Gökçeada hattındaki çok sayıda feribot seferinin iptal edildiğini duyurdu.

Buna göre; Kabatepe- Gökçeada hattında Kabatepe'den saat 09.00 seferi yapılacak olup, planlı diğer tüm seferler iptal edildi.

Öte yandan Geyikli- Bozcaada hattında yarın yapılması planlanan tüm seferler ise iptal edildi.

Meteoroloji tarafından fırtına uyarısı yapılmıştı. Beklenen fırtına nedeniyle kentteki feribot seferleri yapılamayacak.