Gündem
09 Haz 2013 12:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:12

DENİZ SEKİ İSYAN ETTİ; CEZAEVİNE GİTMİYORUM!

Deniz Seki, 6 yıl 3 aylık hapis cezasının onandığı haberlerini yalanlayarak “Ben konsere gidiyorum. O bahsi geçen topraksız mezara değil” dedi..

Milliyet’ten Sercan Kısmet’in haberine göre; Deniz Seki, önceki gün gazetelerde ve internet sitelerinde yerel mahkeme tarafından verilen 6 yıl 3 aylık hapis cezasının yargıtay tarafından onandığı iddialarını twitter sayfasından yalanladı.  Cezasının Yargıtay 10. Ceza Dairesi, İstanbul 9. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından onanmadığını söyleyen Seki sayfasında, “Kötü haberlere ne kadar meraklı bazı arkadaşlar. Ben Zonguldak’taki konserime gidiyorum. O bahsi geçen topraksız mezara değil” diyerek iddiaların doğru olmadığını yazdı.
Çıkan habere dava açacaklarını belirten Seki’nin avukatı Burak Başkale, “Kesinlikle doğruluk payı olmayan haberler yer aldı gazete ve sitelerde. Davanın bir iki hafta içinde karara bağlanmasını bekliyoruz. Dosyada 18 klasör, 30 sanık olduğu için karar sürece bu kadar uzun sürdü” dedi. Seki’ye davayla ilgili bilgi verdiğini dile getiren Başkale, “Kendisiyle konuşup bilgi verdim. Morali gayet iyi. Normal hayatını yaşıyor ve kararın sonuçlanmasını bekliyor” şeklinde konuştu.