Medya
17 Tem 2023 14:51 Son Güncelleme: 17 Tem 2023 14:56

Deneyimli muhabirin evi yangında kül oldu! ‘Depremde kaçıyoruz bu sefer de…’

Sözcü TV’de görev alan Gülnur Saydam’ın evi yangında hasar gördü. Deneyimli muhabir, yangın sonrasına dair fotoğrafı, “Çocukluğumuz anılarımız var burada ama ne yazık ki buralar da kül oldu gitti…” notuyla paylaştı.

Sözcü TV’de görev alan Gülnur Saydam’ın Hatay Soğukoluk’taki evi yangında büyük hasar gördü.

Yangın sonrasına dair evinden kareyi paylaşan deneyimli muhabir, altına şu satırları not düştü:

“Neyle sınanmadır gerçekten aklım almıyor artık! Burası bizim yaylamız çocukluğumuz anılarımız var burada ama ne yazık ki buralar da kül oldu gitti… Depremden kaçıyoruz buralara sığınıyoruz bu sefer de yangın! Bu güzel ormanı koruma yolları varken ısrarla sırt çeviren sisteme en büyük öfkem!!!”

AİLESİNİN EVİ DEPREMDE HASAR GÖRMÜŞTÜ

Hatay depreminin ardından bölgede görev alan Gülnur Saydam, “Ben burada cehennemi gördüm” diyerek yaşananların boyutunu dile getirmiş, akrabalarından kayıplar olduğunu, ailesinin evinde ise hasar olduğunu ve yıkılacağını aktarmıştı.

GÜLNUR SAYDAM KİMDİR?

1987 yılında Suudi Arabistan’da dünyaya gelen Gülnur Saydam, lise eğitimini Uluslararası Cidde Türk Okulu’nda tamamladı. Türk Konsolosluğu’nun çıkardığı bir gazetede Türk Arap ilişkileri üzerine araştırma yazıları kaleme alan Gülnur Saydam, lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde yaptı. Üniversite yıllarında çeşitli Arap menşeli gazetelerin Türkiye bürolarında rol aldı.

Mezuniyetinin ardından SKY Türk ve Habertürk TV haber merkezinde stajyer olarak görev yapan Gülnur Saydam, stajının bitmesinin akabinde Habertürk ekranlarında görev yapmaya başladı.

2019 yılında Haber Global’in kurulması ile bu kanalda görev aldı. Ardından tv100 ekranlarında izleyici ile buluşan isim şimdilerde ise kariyerine Sözcü TV’de devam ediyor.