Gündem
04 Ara 2014 17:00 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:58

Demir İnşaat’tan daire alanlar dikkat! Daireniz elinizden gidebilir!

Demir Romance projesinden daire satın alan Sevda K. isimli bir kişi, projedeki dairelerin fiyatları iki katına çıkınca, Demir İnşaat’ın 1,5 yıllık ödeme yaptığı dairenin parasını iade edip daireyi elinden aldığını söyledi.

Yatırımcının başı bugünlerde Demir İnşaat’la oldukça dertli. Demir İnşaat’ın yaptığı projelerde ısınma, asansör gibi sorunların bir türlü çözülememesi site sakinlerini bezdirirken Demir İnşaat bu kez bir skandala imza attı. Demir Romance projesinden daire satın alan bir yatırımcı ödemeyi yaptığı halde dairesi elinden alındı.

İnanılması güç olay yatırımcının sikayetvar.com sitesine yaptığı şikayetle ortaya çıktı. Söz konusu olayı sikayetvar.com internet sitesinde anlatan Sevda K. isimli yatırımcı “Demir Romance’dan firma sahibi de yanımızdayken 1+1 daire satın aldık. 1,5 yıl düzenli ödememizi yaptık ancak emlak fiyatları yukarı çıkınca dairemizi iptal ettiklerini bile söylemeden tüm paramızı bankaya iade ettiler. Defalarca Demir İnşaat’a gitmemize rağmen hiç kimse karşımıza bile çıkmadı. Avukata vereceğimiz söyledik. Bize paranın 1,5 yıllık faizinin 2 katını hesaplayıp göndermişler. Ancak daire neredeyse değerinin 2 katı oldu.” dedi.

Demir İnşaat’ı “Ciddiyetsiz ve samimiyetsiz bir firma” olarak niteleyen Sevda K. “Resmen bizimle dalga geçiyorlar. Şuan oturduğum evi de Demir İnşaat’ın yaptığı bir yerden almıştık. 3. yıl sonunda evdeki herşey dökülmeye başladı. Gösterişe çok önem veriyorlar ama içi boş.” diye konuştu.

Şikayetler bununla sınırlı değil!



Demir İnşaat’a yapılan şikayetler sadece yapımına devam edilen projelerle ilgili de değil. Teslim edilen diğer projelerde de bir çok sıkıntı söz konusu. Üstelik inşaat şirketi yapılan şikayetlere bir türlü cevap vermiyor.





Kaynak: www.emlakrotasi.com