Magazin
24 Eki 2023 16:54 Son Güncelleme: 24 Eki 2023 16:59

Demet Akbağ'a 30 yıl sonra gelen suçlama! 'Araba kullanmayı bilseydi...'

Müzisyen Uzay Heparı'nın eşi Zeynep Tunuslu, katıldığı programda eşinin hayatını kaybettiği kazayı anlatırken, Demet Akbağ'ı suçladı.

Yıllar önce Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe ile aşk yaşayarak iki yıldızın küsmesine neden olan ünlü müzisyen Uzay Heparı, Aralık 1993’te modacı Zeynep Tunuslu ile evlenmişti.

90’lı yıllara müziğiyle damga vuran Heparı, Demet Akbağ'ın yol kenarında arızalanıp duran aracına çarpmış, 11 gün süren bitkisel hayatın ardında 31 Mayıs'ta hayatını kaybetmişti.

Gökay Kalaycıoğlu'nun sunduğu 360 Derece programına konuk olan Zeynep Tunuslu konuya ilişkin sert açıklamalarda bulundu.

Zeynep Tunuslu, eşi Uzay Heparı'nın hayatını kaybettiği kazayı anlatırken Demet Akbağ'ı şu sözlerle suçladı:

"Demet Akbağ keşke araba kullanmayı bilip yola çıksaydı ve kaza hiç olmasaydı. Bu talihsiz bir kaza değil, trafik kurallarının ihlaliydi. Araba kullanmayı bilmeyen bir insanın panikleyip kör noktada dörtlülerini yakmayarak beklemesi ile sonuçlanan bir şey. Maalesef Türkiye'de cezalar hafif oldukça araba kullanmayı bilmeyen insanlar bu tip kazalara sebep olacak."

"DAHA İNSANİ YAKLAŞIM BEKLERDİM"
Beni yıllar sonra televizyon programına çağırıp gözlerimin içine bakarak "Oğlunun gözleri babasına benziyormuş. Umarım yaşı ve talihi benzemez.' dedi. 'Çok iyi tiyatrocusunuz tebrik ederim' dedim. Sanki başka birinin hayatıymış gibi konuştu. Değişik hayatlar. Ondan oğluma karşı daha insani yaklaşım beklerdim"

DEMET AKBAĞ ANLATMIŞTI
Demet Akbağ, Uzay Heparı'nın hayatını kaybettiği trafik kazasının ardından o geceyi şu sözlerle anlatmıştı:

"Saat 11 buçuk sularıydı. Müthiş bir ses geldi arabadan. İlk defa başıma bir şey geldi ne olduğunu anlayamamıştım. Birden bire durdu araba. Benim durmamla arkadan gelip çarpması bir oldu. Daha sonra arabamdan indim. Bir çocuk yatıyordu yerde, tanıyamadım. O sırada bir taksi geldi. Onu arabaya aldığımızda Uzay olduğunu fark ettim. Hastaneye gidene kadar nefes alıyordu."