Magazin
24 Ağu 2011 08:03 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:43

DEMET AKALIN'IN PARALARI KAVANOZDAN ÇIKTI!

Demet Akalın'ın evini soyan grubun lideri yakalandı. Zanlılar parayı kavanoz, takıları yastık kılıfına saklamış

Şarkıcı Demet Akalan'ın villasına girip, hizmetçisini bayılttıktan sonra 100 bin lirayla ziynet eşyalarını çalan gruba ait detaylar ortaya çıkıyor. Kendisini 'polis' olarak tanıtan Kenan P. (32) soygunun planlayıcısı olduğu iddiasıyla gözaltına alındı. Evden çalınan paranın yarısını cebe atan Kenan P.'nin demircilikle uğraştığı öğrenildi. İddiaları reddeden zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayla ilgili daha önce 4 kişi gözaltına alınmış, 2'si tutuklanmıştı. Yapılan incelemede  2 kişinin 'bahçe ölçümü yapma' bahanesiyle geldiği, hizmetçiyi bayıltıp takılar ve parayı elleriyle koymuş gibi buldukları tespit edilmişti. Polis ekipleri şimdi grubun evle ilgili detaylı bilgileri nereden aldığını araştırıyor.

Çok çalıştım helal kazançtı

DEMET Akalın ise çalınan takıları ve parasına 2 günde kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Türk polisinin hırsızları kısa sürede yakalayacağına emin olduğunu söyleyen ünlü popçu, 'Suçluların bulunacağına adım gibi emindim. Olayın yaşandığı andan itibaren kısa sürede sonuca varılacağını biliyordum. Nakit paranın bulunmasında da ayrıca çok sevindim. Çok çalışıp zor kazandım. Helal paraydı' diye konuştu. Abdullah MALKOÇ/MAGAZİN

BASKIN KAMERADA

ZANLILARIN yakalanma anı ise polis kameraları tarafından görüntülendi. İki ayrı semtte yapılan baskınlarda 100 bin TL ve 34 bin liralık takılar ele geçirildi. Soyguncular parayı çay kavanozları takıları ise yastık kılıfları içinde saklamış.

Levent Albayrak/Akşam