Magazin
15 Ara 2006 09:49 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 12:46

DEMET AKALIN'DAN TAKVİM'E YÜKLÜ TAZMİNAT DAVASI!!! KAYA İLE AŞK HABERİNE ÇOK KIZMIŞ!

Takvim gazetesinin kocasından yeni boşanan Demet Akalın'ın Kaya Çilingiroğlu ile aşk yaşadığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düştü.İddiayla ilgili açıklama yapan Demet Akalın dava açacağını duyurdu.

İŞTE DEMET AKALIN'IN AÇIKLAMASI

Bu ülkede adam gibi boşanıp şerefiyle yaşamak isteyen insanlarında olduğunu hatırlatmak için, bugün tarihli "TAKVİM" gazetesine yüklü miktarda tazminat davası açıyorum.

Siz sayın basın mensubu arkadaşlarımın bilgilerine..

SAYGILARIMLA,

DEMET AKALIN



İŞTE BU DA TAKVİM'İN OLAY YARATAN HABERİ

YALNIZCA 4 ay evli kalıp boşanan Demet Akalın hakkında yeni aşk iddiası: Güzel şarkıcı ile çapkınlar kralı Kaya Çilingiroğlu arasında aşk kıvılcımları çakıyor.

Demet Akalın Kaya'ya çarptı

Seksi şarkıcı Demet Akalın'ın, çapkınlığı dillere destan Kaya Çilingiroğlu ile aşk yaşadığı iddiaları ortalığı karıştıracak.

* Demet Akalın'ın eşi Oğuz Kayhan'dan boşanmasıyla birlikte dedikodu kazanı hemen kaynamaya başladı. Kayhan'la çocuk istememesi yüzünden ayrıldığından, bebek aldırdığına kadar çeşitli iddialar ortaya atıldı. Ancak ortalıkta dolaşan son dedikodu ise bir aşk haberi ile ilgili.

Zaman gösterecek

* Söylenentilere göre seksi şarkıcı, çapkınlığıyla ünlü Kaya Çilingiroğlu ile birlikte. Boşandıktan sonra tekrar barıştığı Kayhan'la son günlerde arasının limoni olduğu konuşulan Demet ile Çilingiroğlu beraberliğinin gerçek olup olmadığını ise zaman gösterecek.