Politika
07 Mar 2024 12:15 Son Güncelleme: 07 Mar 2024 12:41

'DEM Parti'yi sokmam' demişti! İmamoğlu'ndan Köksal'a yanıt: Başka bir parti bulacak

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal'ın, "Belediye'nin kapıları DEM Parti hariç, bütün siyasi partilere açık olacak." sözlerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan "Şu partililer hariç şunlarla görüşürüm diyen ya kendine başka bir iş ya da kendine başka parti bulacak." yanıtı geldi.

CHP Grup Başkanvekili ve Afyonkarahisar Milletvekili ve CHP’nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal, konuşmasında DEM Partililerle ilgili olarak "Belediye başkanı olarak seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç, bütün siyasi partilere açık olacak. Onlar bunu söyleyemez, AKP'nin adayı bunu söyleyemez. Onlar ancak yaygara koparır, kapalı kapılar ardından pazarlık yaparlar. Size söz veriyorum." diye konuştu.

"YA BAŞKA İŞ YA BAŞKA PARTİ BULACAK"

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İlham Veren Adımlar Buluşması’nda o sözlere yanıt verdi.

İmamoğlu şunları söyledi:

"Bakın insan ayırt etmemek her şeyin önünde ben CHP’liyim ama ben sadece bu partiye değil bu şehrin her insanına hizmet ediyorum her siyasi görüşten insana. Öyle hani ben belediye başkanı olursan şu partilileri belediyeye almam şu partililer hariç şunlarla görüşürüm diye ya kendine başka bir iş bulacak ya da kendine başka parti bulacak onu söyleyeyim. O laf nereye gider biliyor musunuz birileri çıkıyor ya vatan haini terörist, hani büyükşehir belediyesi terörist doluydu. Bunu diyenle bu akıl aynı akıl. CHP Atatürk’ün 1920’de TBMM’yi toplarken herkesi kucakladı çağırdı ya o kültürü temsil eden Atatürk’ün evlatlarıyla yönetilir kardeşim bu kadar net."