Gündem
12 Ağu 2010 15:48 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:32

DELİ SARAYLI 'MOTOR' DEDİ! PERRAN KUTMAN EKRANA DÖNÜYOR!

'Hayat Bilgisi' adlı dizinin ardından uzun bir süredir ortalıkta gözükmeyen Perran Kutman setlere döndü

Perran Kutman, 4 yıl sonra ilk kez televizyonda. Kutman'ın başrolünde olduğu 'Deli Saraylı'nın çekimleri önceki gün İstanbul'da başladı

'Hayat Bilgisi' adlı dizinin ardından uzun bir süredir ortalıkta gözükmeyen Perran Kutman, yepyeni bir diziyle hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Show TV'de ekrana gelecek olan 'Deli Saraylı' adlı dizide başrolü üstlenen Kutman'a, Çetin Tekindor, Cüneyt Türel, Melis Birkan, Kenan Ece ve Özge Özpirinççi gibi oyuncular eşlik ediyor.

Senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı yapımda, 1918-1923 yılları arasında İstanbul'un işgali sırasında yaşananlar komediyle harmanlanarak izleyicinin beğenisine sunulacak. Dizinin çekimlerine önceki gün tarihi Sütlüce semtinde başlanırken, sette Perran Kutman da hazır bulundu.

Gani Müjde, Perran Kutman'ı projede oynatmak için çok dil döktüğünü itiraf etti. Gani Müjde, 'Perran Kutmanı ikna edebilmek için 3 yıl uğraştım. Projeyi götürüyoruz okuyor 'Çok güzel' diyor ama bir daha haber alamıyoruz. Sonunda 'Bu proje çok güzel' dedi ve kabul etti' diye konuştu.