Gündem
27 Mayıs 2013 21:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:11

DEĞİŞİMİN SESİNİ 175 KANAL CANLI YAYINLIYOR!

Haziranda, kadınların ihtiyaçlarına dikkat çekmek amacıyla Londra'da The Sound Of Change adlı bir organizasyon düzenleniyor.

Konser CNN Türk ve TV2 dahil 175'ten fazla kanal tarafından naklen yayınlanacak

Beyonce, Salma Hayek ve Gucci'nin yaratıcı yönetmeni Frida Giannini'nin kampanya yüzü olduğu The Sound Of Change için geri sayım başladı

Kız çocukların okutulmaması, istihdam yetersizliği, doğum sırasında ölümlerin engellenmesi, kadına karşı şiddet, parlamentolardaki temsil oranının düşüklüğü, gelir paylaşımındaki adaletsizlik gibi tüm dünya kadınlarını ilgilendiren konular için bir değişim çağrısı olan THE SOUND OF CHANGE kapsamında Londra'da düzenlenecek konserlerin tüm dünyada 1 milyardan fazla kişi tarafından izlenmesi bekleniyor. Konserin geliri, UNICEF, EQUALITY NOW ve CARE gibi yardım örgütlerine bağışlanacak.

Beyonce'yle Madonna aynı sahnede buluşacak...

Beyonce öncülüğündeki bu konserde Madonna'nın yanısıra Salma Hayek, James Franco, Blake Lively, Archbishop Desmond Tutu, Jessica Chastain, Freida Pinto, Zoe Saldana, Gloria Steinem, Gordon ve Sarah Brown, Aishwarya Rai ve Abhishek Bachchan gibi isimler sunuculuk yapacak. Beyonce, Jennifer Lopez, Ellie Goulding, Florence and The Machine, Haim, Iggy Azalea, John Legend, Laura Pausini, Rita Ora, Timbaland ve daha pek çok sürpriz isim THE SOUND OF CHANGE sahnesinde performanslarıyla yer alacaklar.

Değişimin sesi hafta boyunca CNN TÜRK'te

CNN TÜRK, 27 Mayıs haftasında Türkiye penceresinden sorunları ve çözümleri tartışacak. Ahu Özyurt'un sunumu ve Göksel Göksu'nun özel dosyaları ile "Değişimin Sesi" özel yayınları hafta içi her gün saat 16.05'te CNN TÜRK'te olacak. İzleyiciler de "degisiminsesi" hashtagi ile Twitter'dan tartışmaya katılabilecekler.

1 Haziran Cumartesi sabahı saat 10.00'da Değişimin Sesi özel yayınında Pınar Esen konuklarıyla eğitim ve sağlık konularını, saat 14.00'te Ahu Özyurt adalet ve toplumsal durumun iyileştirilmesi için yapılması gerekenleri, saat 19.00'da Ahu Özyurt ve Alper Etiş organizasyona katılan isimleri ele alacak. Ayrıca, Rıdvan Akar'ın, Türkiye ve dünyada kadının rolü, sanat-bilim-sporda değişime öncülük etmiş kadınlar ve siyaset dünyasındaki kadın partileri üzerine hazırladığı haberler gün boyu ekrana gelecek.
Dünyaca ünlü pek çok yıldızın kadınlar için sahne alacağı The Sound of Change organizasyonu ise, 1 Haziran Cumartesi akşamı saat 20.00'de TV2'yle ortak canlı yayınla CNN TÜRK'te ekrana gelecek.