Magazin
12 Mayıs 2013 15:51 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:10

DEFNE SAMYELİ BÜYÜLENDİ! 'KADINLIĞIMDAN UTANDIM'

Bugünlerde karşımıza TV'de jüri üyesi olarak çıkan Seyfi Dursunoğlu sivri diline rağmen şimdiye kadar hiç tepkiyle karşılaşmadığını söylüyor.

Bugünlerde karşımıza TV’de jüri üyesi olarak çıkan Seyfi Dursunoğlu sivri diline rağmen şimdiye kadar hiç tepkiyle karşılaşmadığını söylüyor. "O dozu ayarlayabilmek için Allah’ın sana bir şey bahşetmiş olması lazım" diyor: "Ama siyaset, spor ve din konusunda asla espri yapmam. Bunun üçünün münakaşası olmaz ülkemizde. O seviyede değiliz"

Milliyet yazarı Defne Samyeli, pazar eki için Huysuz Virjin diye de bildiğimiz Seyfi Dursunoğlu ile röportaj yaptı. Röportaj için Dursunoğlu’nun Çengelköy’deki evine giden Samyeli bakın neden utandı.

80 KÜSÜR YAŞIMA GELDİM YORULUYORUM

"Seyfi Bey bana telefonda "Artık 80 küsur yaşıma geldim kızım, yoruluyorum" dediği için mi şartlanmıştım bilmem, onu karşımda her zamanki gibi dinç ve muzip görünce kalakaldım. Türkiye’nin yetiştirdiği en büyük şov yıldızlarından biri Seyfi Dursunoğlu. Zekasına, hazırcevaplılığına, doğaçlama yeteneğine ezelden beri hayranım.

İKİZ MERDİVENLERİN BAŞINDA KARŞILADI

Şimdi Çengelköy’de, bir malikanenin önündeyim. Bahçe kapısından girişte sizi, renk renk güllerin süslediği çok bakımlı bir bahçe karşılıyor. Seyfi Bey, ikiz merdivenlerin başında, o malikanenin kralı ve kraliçesi olduğu her halinden belli, karşılıyor beni.

Çok özlemişim. Arayı kapatıyoruz. Dertleşiyor, biraz dedikodu da yapıyoruz. Yardımcısı çay ve yiyecek bir şeyler hazırlarken hayranlıkla evin tüm detaylarını inceliyorum. Şahane deniz manzarasını çerçeveleyen geniş camlarıyla insanın içini ısıtan bir salondayız..

NEREYE DÖNSEM EV SAHİBİNİN ELİNDEN ÇIKMA...

Seyfi Bey, vaktinin büyük bölümünü evinde geçiriyor. Evin her yeri pırıl pırıl. Koltuk döşemesinin artan kumaşlarını saklamış, overlok yaptırmış, başka kumaşlarla birleştirerek onlardan yeni puf ve sandalye yüzleri dikmiş. Pencerelerin hepsinde -ki onlardan onlarca var-kısa ve fistolu perdeler... Pembe, beyaz, kemik rengi.. Başka renkler de varmış. Bunlar temizlenirken onlar asılırmış. Nereye dönsem, ev sahibimizin elinden çıkma bir obje var. "Bir de mavi odadaki yatak örtüsüne bak" diyor.  O süslü yatak örtüsü, adeta sanat eseri.

KADINLIĞMDAN UTANDIM

Resmen kadınlığımdan utanıyorum. 6 ay oldu yeni evime taşınalı. Daha perdem yok. "Olsun" diyor, "Sen çalışan kadınsın". Gülüyorum...
Sanki o çalışmıyor!