Magazin
19 Mayıs 2008 15:49 Son Güncelleme: 19 Kas 2018 13:07

"DAĞDAN MI GELDİNİZ,DİYARBAKIR'DAN MI?...MORON MORON BAKIYORSUNUZ"!..DEMET AKALIN NASIL ŞOK ETTİ?..

Aysun Kayacı'nın "Dağdaki çoban" skandalının ardından ikinci bombayı Demet Akalın patlattı.Demet Akalın'ın gafı Rixos Otel'de kendisini izlemeye gelenleri şoke etti.

Bodrum'da , ünlü Pop Müzik Sanatçısı Demet Akalın, Rixos Otel'in ev sahipliğini yaptığı organizasyon ile konser verdi. Demet Akalın'ın seyircileri coşturmak için sarfettiği sözler ise, dinleyenlere 2. Aysun Kayacı vak'ası mı dedirtti. Dinleyicilerine " Dağdan mı geldiniz, Diyarbakır'dan mı?"deyince seyirciler neye uğradıklarını anlayamadılar.


Sanatçı, Bodrum'da iskeleden yürüyerek geçilen otele ait özel adada verdiği konserde hayranlarına eğlenceli dakikalar yaşattı. Hareketli şarkılarla konserine başlayan sanatçı, slov şarkılara da yer verdiği konserinde dinleyenlerde şarkılara eşlik etti.

DİYARBAKIR'DAN MI GELDİNİZ DAĞDAN MI?
İlk şarkısının ardından "Herkes hoş geldi" diye sözlerine başlayan sanatçı gülümserken "Ne oldu soğuktan ağzınız diliniz tutulmuş olabilir de bari tempo falan alkış. Abi Diyarbakır'dan mı geldiniz hepiniz? Dağdan mı? Nerden geldiniz anlamadım yani. Moron moron bakıyorsunuz abi. İnsan bir tempo bir alkış bir şey yapar yani. Soğuk soğuk şurda şortla çıktık. Çok ruhsuz başladınız geceye" dedi. Sanatçı sözlerinin ardından hareketli şarkılarla devam ettiği konserinde dinleyenleri coşturdu.


DİYARBAKIR'DA EN ÇOK SATAN 2. SANATÇI
Afedersin" albümüyle, Diyarbakır´da Mahsun Kırmızıgül albümünden sonra, kaseti en çok satan ikinci sanatçı olan Akalın, "Yani ben yalnız İstanbul´u, Ankara´yı, İzmir´i düşünmüyorum, tüm Türkiye´yi kucaklıyorum." demişti. Bakalım bu açıklamaların ardından Diyarbakır halkı Akalın'a nasıl bir tepki verecek.

AYSUN NE DEMİŞTİ
 Manken Aysun Kayacı da daha önce katıldığı bir televizyon programında benim oyum dağdaki çobanla bir olamaz deyince başta siyasiler olmak üzere toplumun farklı kesimlerinden sert tepkiler almış ve Kayacı özür dilemişti.