Gündem
17 Ağu 2012 12:56 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 14:02

D-SMART DERGİ DİJİTAL ORTAMA TAŞINDI!

Artık, D-Smart Dergi'nin zengin içeriklerini, i-Pad ve i-Phone üzerinden okumak ve izlemek mümkün.

e-Dergi uygulaması ile birlikte vazgeçilmez özellikler, D-Smart takipçilerine ayrı bir keyif yaşatacak.

Teknolojinin insanların hayatlarını kolaylaştırma özelliğini izleyicisine sunmayı kendine hedef edinen Türkiye’nin dijital platformu D-Smart, izleyicilerine bir ayrıcalık daha yaşatıyor. D-Smart dergi takipçileri artık derginin birbirinden renkli haberlerine, D-Smart yayın akışı ve içeriğine dijital dünyadan da ulaşabiliyor.

D-Smart, dijital dergiciliğe geçmesiyle, takipçilerine merakla okunan tüm haberleri istedikleri zaman, istedikleri yerde ulaşabilme özgürlüğü tanıyor. Bu değişim ile D-Smart, Multi-Platform kullanımının sağladığı medyalar arası geçişin ve zengin içerik dünyasının tüm avantajlarını ve keyfini yaşatmayı hedefliyor.

Dijital dergi konforunun öne çıkan güzelliklerinin arasında, her ay başında kitaplığın güncellenmesi ve böylece okuyucunun kolayca yeni sayıyı keyifle okuma imkânı yakalaması geliyor. Aynı zamanda okuyucular uygulamanın kendine özgü farklılıkları ile ekranı yakınlaştırarak tüm yazıları rahatlıkla okuma kolaylığını elde edebiliyorlar. Üstelik bu dijital yolculukta keşfe çıkan okurlar, fragmanları ve tanıtımları; röportajların merak ettikleri perde arkasını izleyebiliyor.

D-Smart dijital dergi dünyasına katılmak isteyenlerin, www.dsmart.com.tr adresini tıklamaları veya Apple Store’dan D-Smart Dergi’yi arayarak, i-Pad ve i-Phone dergi uygulamasını indirmeleri ve dijital ortamda bu eğlenceli dünyanın sayfalarını çevirmeleri yeterli oluyor! Üstelik bu keyfe hiçbir ücret ödemeden erişebiliyor.