Medya
17 Tem 2011 14:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:35

CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN RADİKAL TEPKİ! CAZSEVER BEYAZ TÜRK FAŞİSTLER!

Radikal yazarı Cüneyt Özdemir, Aynur'a destek verdi. Aynur'a gösterilen tepkiyi gördükten sonra (bazı) beyaz Türklerin caz demokrasisinin kapsama alanına girmediğini bir kez daha anladığını söyleyerek 'Aynur candır' dedi.

İşte Radikal yazarı Cüneyt Özdemir’in bugünkü köşe yazısı...

CAZSEVER BEYAZ TÜRK FAŞİSTLERİ

Yıllar önce “Faşistler neden caz dinlemez? Zira caz demokrattır” tadında bir yazı yazmıştım. Dün akşam Aynur’a gösterilen tepkiyi gördükten sonra (bazı) beyaz Türklerin cazın demokrasisinin kapsama alanına girmediğini bir kez daha anladım. Aynur candır.
Cazsever faşist beyaz Türkler tarafından Açıkhava sahnesi, Kürtçe şarkı söylemesi nedeniyle kendisine dar edilen Kürt sanatçımız Aynur, bundan yıllar önce sanırım ilk benim programıma konuk olmuştu. Yanında Kalan Müzik’in sahibi Sevgili Hasan Saltık da vardı. Programın başında, canlı yayında “Size Aynur demem yeterli mi, soyadınız nedir” diye sormuştum. O da “Aynur yeterli olur...” demişti. Ben ise artık neremden anladıysam kameraya dönüp “Evet, Aynur Yeterlioğlu konuğumuz” diyerek şanlı bir canlı yayın gafına imzamı atmıştım!