Polemik & Kulis
26 Mayıs 2024 14:32 Son Güncelleme: 26 Mayıs 2024 14:33

Cumhuriyet'ten ayrılmıştı, işte yeni adresi!

Cumhuriyet gazetesi İzmir bürosunda, 4.5 yıl haber müdürü görevinde bulunduktan sonra istifa eden deneyimli gazetecinin yeni adresi belli oldu.

Cumhuriyet gazetesi İzmir bürosunda, 4.5 yıl haber müdürü görevinde bulunduktan sonra istifa eden Mehmet İnmez’in yeni adresi belli oldu. MedyaRadar’ın özel haberine göre Mehmet İnmez, Ege Saati, Hepsi Haber, Ege Saati TV, Ege Saati Gazetesi ve YouTube yayınlarını barındıran SELEKTİFİZ Yayın Grubu ile anlaştı. Deneyimli gazeteci, Ege Saati bünyesinde Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapacak.

“TÜM ÜLKEYE DUYURACAĞIZ…”

Yeni görevinin ardından konuşan Mehmet İnmez, “Ege’nin tüm gündemini siyasetten, spora, seyahatten, sıcak gelişmelere kadar çok deneyimli bir ekiple yayına hazırlıyoruz. Bizi takip edenler bölge ile ilgili tüm gelişmelerden haberdar oluyor. Yeni dönemde ekibi büyüterek EGE’nin sesini tüm ülkeye duyuracağız” ifadelerini kullandı.

MEHMET İNMEZ KİMDİR?

İki dönem Yargı ve Güvenlik Muhabirleri Derneği başkanlığı yapan, yerel, ulusal ve uluslararası alanda 42 ödülü bulunan Mehmet İnmez, ‘SOMA 301’VE ‘FETHİ SEKİN’ isimli fotoğraf sergisi açtı. Sırasıyla, Yeni Asır, SKY TV, İhlas Haber Ajansı, Habertürk, Cumhuriyet gazetesinde muhabir, istihbarat şefliği ve haber müdürlüğü görevlerinde bulundu.