Politika
05 Tem 2021 14:00 Son Güncelleme: 05 Tem 2021 14:26

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın etrafında duvar mı var? AK Partili Özlem Zengin’den sert tepki!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, ‘Cumhurbaşkanı’nın etrafına duvar örülmüş, biz ona ulaşamıyoruz’ söyleminin gerçeği yansıtmadığını ifade etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, 24 TV’de izleyici ile buluşan ‘Arafta Sorular’ programının bu haftaki konuğu oldu.

‘Cumhurbaşkanı’nın etrafına duvar örülmüş, biz ona ulaşamıyoruz' söylemi ile ilgili konuşan Zengin, “Tayyip Erdoğan demek AK Parti demek, AK Parti demek Tayyip Erdoğan demek. Bunu birbirinden ayırmak mümkün değil. Cumhurbaşkanımız içinde parti ile olan bağı fevkalade önemli bir şey” ifadelerini kullandı.

“DOLAYLI OLARAK İFADE EDİYORLAR…”

“Ortada duvar falan yok, nasıl olabilir böyle bir şey?” diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Özlem Zengin, sözlerine şöyle devam etti: “Bu söylem, gerçeği yansıtmıyor. Yönetenin yeteri kadar hakim olmadığını dolaylı olarak ifade ediyorlar. Bunun söylemeye de kimsenin hakkı olmadığı kanaatindeyim. AK Parti'nin kendi içinde de tek bir fikir yok. Bir çatı fikir var evet ama, kendi içimizde de tartışmalar var farklı fikirlerde var. Biz Cumhurbaşkanımızdan farklı kaç tane tez söylüyoruz.”

İşte o anlar…