Diziler
26 Mayıs 2019 09:30 Son Güncelleme: 26 Mayıs 2019 09:45

Çukur'dan bomba sezon finali fragmanı!

Çukur sezon finali bölümü büyük bir merakla beklenirken, 2. fragman da geldi. Her bölümüyle izleyiciyi ekranlara kilitleyen Çukur'da Koçovalılar, Azer ve adamlarına savaş açıyor.

Show TV’nin Ay Yapım imzalı fenomen dizisi Çukur’un sezon finalinden bir tanıtım daha geldi. Aksiyonun giderek tırmandığı tanıtımda ortaya saçılan siyah zarflar ve Koçovalı kadınlarının başlarına dayanan silahlar yeni bir fırtınanın habercisi olurken, öfkesi gözlerinden okunan Akın Koçovalı’nın isyanı dikkat çekiyor.

Yamaç’ın, “O Çukur’u İstanbul’da sanıyor ya, İstanbul’un Çukur’da olduğunu öğrenecek!” sözlerinin yankılandığı tanıtımda nefesler tutuluyor. Koçovalıların, Azer ve adamlarına savaş açtığı heyecan dolu dakikalar gerilimi yükseltirken, neler olacağı merakla bekleniyor.

ÇUKUR 2. SEZON FİNALİ FRAGMANI

Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek sezon finalinde Koçovalılar arka arkaya yaşadıkları acı kayıpların ardından Akın Koçovalı’nın hapishaneden çıkmasıyla büyük bir mutluluk yaşayacak. Ancak Akın’ın aileye gelişi beraberinde pek çok soru işaretini de yaratacak. Azer ve Timsah’la işbirliği yapan Yücel, Koçovalıları yok etmek için elinden geleni yaparken Yamaç, sürpriz planıyla Yücel’e karşı bir adım önde olacak.