Diziler
12 Nis 2021 09:17 Son Güncelleme: 12 Nis 2021 09:32

Çukur'da yaprak dökümü sürüyor! Hangi isim diziye veda edecek?

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un merakla beklenen 124. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Sezon sonunda final yapacak olan Çukur'un yeni bölümünde Celasun'un ardından flaş bir ayrılık daha yaşanacak.

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Nejat İşler, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Burak Dakak ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisi 124. yeni bölümüyle 12 Nisan Pazartesi akşamı seyirci karşısına çıkacak. Çukur'un yeni bölümünden ise şok bir fragman yayınlandı. Yamaç'ın Vartolu'ya rağmen sözünü tutacağını söylediği tanıtımda yapacağı hamleler heyecanla bekleniyor. Cumali Koçovalı'nın sürpriz adımı Yamaç'ı şaşırtırken, Vartolu ile aralarındaki ipler kopma noktasına geliyor.

KARACA DA ÖLÜYOR
Çukur dizisi ile tanınan, Karaca karakterine hayat veren genç oyuncu Ece Yaşar da diziye veda edecek.

 

Yeni bölüm fragmanında Amca Cumali'nin Kulkan Erdenet ile işbirliği yaptığını öğrenen Karaca, Amca Cumali'den hesap soruyor. Aralarında arbede çıkan ikiliden Karaca, Amca Cumali tarafından boğularak öldürülüyor.

 

Dizinin geçen hafta ekrana gelen bölümünde ise Amca'nın talimatıyla Celasun boğularak öldürülmüştü. Dizide Celasun'u canlandıran Kubilay Aka ise Çukur'a veda etmişti.

ÇUKUR'DA NELER OLACAK?
Yamaç'ın, Amca'nın kurduğu düzeni bitirmek için yaptığı zeka dolu plan Vartolu ve Yamaç'ı bir kez daha karşı karşıya getirecek.

 

Kararından geri adım atmayan Yamaç'ın aksiyonu nefesleri kesecek. İçindeki ateşi yeniden bulan Cumali, sürpriz bir hamle ile mahalledeki tüm dengeleri değiştirecek. Karaca'nın sürpriz bir ziyaretçi yüzünden kafası karışacak.

 

Celasun'dan haber alamayan Karaca, peşine düştüğü ipucu sayesinde önemli bir bilgi elde edecek.

Bu bilgi Amca ve Karaca'yı karşı karşıya getirirken, gerçekleşen yüzleşmenin sonucu herkesi şoka uğratacak.


Senaryosunu Gökhan Horzum'un kaleme aldığı Çukur'un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur'un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, Genco Özak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Çukur'un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00'de Show TV'de!