Diziler
20 Kas 2020 09:08 Son Güncelleme: 20 Kas 2020 09:41

Çukur'da Yamaç aileye böyle geri dönüyor!

Show TV'de ekrana gelen Çukur dizisinin 104. yeni bölümünden çarpıcı bir fragman yayınlandı. Uzun bir aradan sonra evine gelen Yamaç ve kardeşleri arasında neler olacağı heyecanla bekleniyor.

Show TV’de ekrana gelen Ay Yapım imzalı Çukur’un 23 Kasım Pazartesi ekrana gelecek olan 104. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Çukur'un yeni bölümünde annesi Sultan'ın uzun süre sonra yeniden eve davet ettiği Yamaç'ın gelişi ailede kriz çıkarıyor. Selim ve Cumali, annelerinin 'Hakkımı helal etmem' sözünün ardından zoraki de olsa Yamaç'la birlikte yeniden aynı sofraya oturuyor.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memilli, Damla Sönmez, Kubilay Aka, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, İrem Sak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı, Çağrı Atakan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

​Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü 23 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV'de!